1 yumurtayla botoks etkisi! Deneyenler sonuca inanamıyor

1 yumurtayla botoks etkisi! Deneyenler sonuca inanamıyor
Cilt sarkması, yaşlanma ve çevresel faktörlere bağlı olarak zamanla gelişebilen can sıkıcı sorundur. Ama bu konuda endişe etmenize hiç gerek yok. Sarkan ciltlerin etkisini azaltabilmek, daha da genç bir görünüme kavuşmak artık mümkün. Bununla ilgili olarak ise tek yapmanız gereken şey yumurta maskesi.. 1 yumurtayla botoks etkisine kavuşmak istiyorsanız haberimizin devamına göz atabilirsiniz.

Cildiniz yaşlandıkça daha az elastin ve kolajen üretir. Bu, cildin daha gevşek, daha sarkık olmasına neden olur. Cildin sarkmasını azaltmanın ve elastikiyetini arttırmanın etkili bir yolunu arıyorsanız egzersizler ve doğal hazırlanan maskeler en iyi seçenektir. Cildinizin saha sıkı ve daha genç görünmesini sağlamak için kullanabileceğiniz iki etkili yöntem bulunmaktadır. İşte detaylar..

Egzersizle Cilt Sıkılaştırmak

1 yumurtayla botoks etkisi

Egzersiz cildinizi sıkılaştırmak ve elastikiyetini arttırmak adına etki göateren çözümlerde bir tanesidir. İşte egzersizin cilde faydaları;

Egzersiz kaslarınızı güçlendirir ve gerginliği artırır. Kaslarınız güçlendikçe cildiniz daha sıkı görünecektir.

Düzenli egzersiz cilt elastikiyetini arttırır ve sarkmaları azaltmaya destek verir.

Yüz kaslarınızı güçlendiren yüz yogası, cildin sıkılaşmasına ve aynı zamanda da daha genç görünmesini sağlamaktadır. Yüz yogası yüzdeki kasları güçlendirir, kan dolaşımını hızlandırır ve cildi sıkılaştırır.

Aerobik egzersiz ve kuvvet antrenmanı tüm vücudunuzu hareket ettirerek cilt sağlığına destek verir. Haftada 2 veya 3 defa egzersiz yapmak cildinizin sıkılaşmasına ve elastikiyetinin artmasına yardımcı olabilir.

YUMURTA AKINDAN CİLT MASKESİ

1 yumurtayla botoks etkisi

Yumurtanın akı, cildi sıkılaştıran ve tonlandıran doğal bir maddedir. İşte kolay bir yüz maskesinin tarifi;

Malzeme:

1 yumurtanın beyazı

1 yemek kaşığı yoğurt

1 çay kaşığı kadar bal

1 yumurtanın beyazını bir kasenin içine alın. 1 yemek kaşığı kadar yoğurdu ve 1 çay kaşığı kadar da balı yumurtanın beyazının içine ekleyin. Homojen kıvamını alması için de malzemeleri iyice karıştırın.

Karışımı temiz yüzünüze uygulamaya başlayın. Maskenin gözlerinize veya dudaklarınıza temas etmemesine dikkat edin.

Maskeyi uyguladıktan sonra yüzünüzde 30 dakika kadar bekletmeye çalışın. Bu sürede maske cilde etki eder. Maskeyi daha sonra ılık suyla yıkayarak çıkarın.

Yumurta akı, cildinizi sıkılaştırmaya ve ince çizgileri azaltmaya yardımcı olabilecek magnezyum ile protein bakımından zengindir.

Maskeyi yüzünüze uygulamanızın ardından ldinizdeki sıkılaşma etkisini hissedeceksiniz.