18 yaşından büyük, 50 yaş altından küçük olanlar müjde... TEB Bankası 10.000 TL ödeme yapacak

18 yaşından büyük, 50 yaş altından küçük olanlar müjde... TEB Bankası 10.000 TL ödeme yapacak
TEB bankası yeni kampanyası ile 10.000 TL gelir belgesiz kredi ödemelerini sigortalı olarak çalışanlara yapacak...

18 yaşından büyük olan ve 50 yaş altında olup sigortalı olarak çalışan herkes için 10.000 TL ödeme başladı. Acil para ihtiyacınız olduğunda sorgusuz sualsiz 10 bin TL kredi almak istiyorsanız, TEB bankası sizlere destek olacak bir kampanya açıkladı. Banka kredi politikalarına uygun her müşteri, Sigortalı olarak çalışıyorsa başvuru yaparak "Gelir Belgesiz Kredi" kullanabilir...

TEB BANKASI AÇIKLAMA YAPTI!

TEB bankası yeni kredi kampanyası ile gündem olmaya devam ediyor. Özellikle emekliler haricinde sigortalı olarak çalışanlarda bu bankayı tercih ediyor. Kolay başvuru yöntemleri ve internet kredisi ile sizlerde 10 bin TL hemen anında alabilirsiniz. TC vatandaşı olan ve kredi notu 1500 üzerinden olanlar başvuru yapacak ve kredi kullanacaktır. TEB bankası üzerinden kredi başvurusu yaptığınız zaman ihtiyaç kredisi kullanabileceksiniz.

10 BİN TL KREDİ BAŞVURUSU

10 BİN TL kredi almak için başvuru yapacak olan kişiler SMS atabiliyor. SMS ile kredi başvurusu için TEB bankası sizlere bir mesaj metni veriyor. 11 Haneli TC Kimlik Numaranızı 4466 numarasına mesaj atarak bu bankadan ne kadar kredi onayı aldığınızı hemen görebilirsiniz. 5 dakika içinde sonuç gelir ve ne kadar onay aldığınızı görürsünüz.

SMS ile onay almak istemeyenler TEB bankası şubelerine gidebilir veya TEB mobil uygulamasından ihtiyaç kredisi başvurusu yapabileceklerdir. TEB bankası internet kredisi için banka hesabınızın olması şarttır. Başvuru değerlendirmesi kısa sürede yapılacak ve bu krediler hemen aynı gün sonuçlanacaktır.