Barış Alper Yılmaz’a rekor teklif: Devre arasında veda edecek!

Barış Alper Yılmaz’a rekor teklif: Devre arasında veda edecek!
Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Barış Alper Yılmaz performansı ile adından söz ettirmeye devam ediyor. 24 yaşındaki oyuncuya talip olan Premier Lig ekipleri devre arasında Barış Alper için Galatasaray’ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. İşte detaylar…

Süper Lig’de üst üste iki sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray yeni sezona da hızlı bir giriş yaptı. Lig’de oynadığı 5 maçtan da galibiyet ile ayrılan sarı kırmızılı ekip liderlik koltuğuna oturdu. Süper Lig’de son olarak 3. Hafta erteleme maçında Gaziantep FK ile karşılaşan Galatasaray sahadan 3-1’lik skorla ayrılmayı başardı. Lig’in 6. Haftasında Fenerbahçe deplasmanına konuk olacak olan Galatasaray, derbiden galibiyet ile ayrılma hedefi belirledi. Teknik Direktör Okan Buruk ise yeni bir rekora imza attı. Okan Buruk, Fatih Terim’in ardından Galatasaray’da ligin ilk 5 haftasında galibiyet alan teknik direktör ünvanını kazandı. Öte yandan Barış Alper Yılmaz da sarı kırmızılı forma ile oynadığı 4 maçta da gol atmayı başardı.

Barış Alper Yılmaz’a yeni teklif

Galatasaray’ın ve A Milli Futbol Takımı’nın yıldız futbolcusu Barış Alper Yılmaz performansı ile beğeni kazanmayı başardı. EURO 2024’te A Milli Takımın öne çıkan oyuncuları arasında yer alan Barış Alper Yılmaz, Avrupa kulüplerinin radarına girdi. Yıldız oyuncunun yaz transfer döneminde Galatasaray’dan ayrılması bekleniyordu. Barış Alper Yılmaz, Teknik Direktör Okan Buruk ve sarı kırmızılı yönetimin istediği üzerine takımda kalmaya karar verdi. Fizik gücü ve atletik yapısıyla öne çıkan yıldız oyuncu Galatasaray formasıyla oynadığı Hatayspor, Konyaspor, Çaykur Rizespor ve Gaziantep maçlarında gol kaydetti. Sarı kırmızılı forma ile geçtiğimiz sezon 55 maçta görev alan Barış Alper Yılmaz, 7 gol ve 11 asist üretmişti.

46e9307e34374c3bbd9fef48244bc7a5.jpg

Premier Lig’den talibi var

Galatasaray’ın bir sezon daha kadrosunda tutmayı planladığı Barış Alper Yılmaz’a yeni tekliflerin geldiği öğrenildi. 24 yaşındaki oyuncunun talipleri arasında Premier Lig ekipleri bulunuyor. Galatasaray yönetimi Barış Alper Yılmaz’ı rekor bonservis bedeli ile göndermeyi planlıyor. Sacha Boey’in ardından Barış Alper Yılmaz’dan da en az 30 milyon Euro bonservis geliri elde etmek isteyen sarı kırmızılı yönetim transfer pazarlıklarına devam ediyor. Barış Alper Yılmaz’a talip olan son kulübün ise Premier Lig ekibi Nottingham Forest olduğu ortaya çıktı. İngiliz ekibi devre arasında Barış Alper Yılmaz ile sözleşme imzalamak istediğini Galatasaray yönetimine bildirdi. Barış Alper Yılmaz’ın da teklife sıcak baktığı öğrenildi.