Yapı Kredi bu sabah duyurdu! Onay veren müşterilere 7.500 TL yatırılacak!

Yapı Kredi bu sabah duyurdu! Onay veren müşterilere 7.500 TL yatırılacak!
Yapı Kredi 7.500 TL'lik iade kampanyası başlattı. Para iadesi almak isteyenler yapması gereken bazı işlemler var.

Ağustos ayının sonuna doğru insanların cebindeki para azalmaya başladı. Vatandaşlar maaşlarını almadan önce hesaplarına yatıracak nakit arıyorlar. Yapı Kredi de bu vatandaşın ihtiyaçlarına karşılık olarak büyük bir adım attı... Bu kampanya özellikle tatil planlayan müşterilere cazip avantajlar sunmaktadır.

Yapı Kredi'nin kampanyası 31 Ağustos'a kadar geçerlidir. Tatilbudur.com ve diğer platformlar üzerinden yapılan yurt içi ile Kuzey Kıbrıs'taki otel rezervasyonlarına harcanan belirli tutar üzerinden World Puan iadesi yapılacaktır. Kampanya çerçevesinde;

35.000 TL'den 49.999 TL'ye kadar alışveriş yapan müşterilere 2.500 TL,

50.000 TL'den 99.999 TL'ye kadar alışveriş yapan müşterilere 5.000 TL;

100.000 TL ve üzeri alışverişlerde 7.500 TL iade alırsınız.

Yapı Kredi bu sabah duyurdu! Onay veren müşterilere 7.500 TL yatırılacak!

Yapı Kredi promosyonu sadece nakit, 3 taksit veya 6 taksitli işlemlerde geçerlidir. Taksitli işlemler ise 9 ile 12 taksitle yapılan ödemeler kampanya kapsamında değildir. Kampanyaya World Mobile uygulamasından katılmak için uygulamayı indirip "Hemen Katıl" butonuna tıklamanız gerekmektedir.

Bu promosyon yalnızca yurt içi ile Kuzey Kıbrıs otelleri için geçerlidir. Yurt dışı otel, tur, uçak, gemi seyahati ve ulaşım hizmetleri kampanya kapsamına dahil değildir. Ayrıca bu promosyon, "Katılımcı otellerde alışveriş sepetinizde ekstra %5 indirim kazanın" veya "%25'ini şimdi alın, geri kalanını tatilden 7 gün önce ödeyin!" gibi farklı promosyonlarla birleştirilemez. Yapı Kredi'nin bu muhteşem para iadesi fırsatı, Ağustos ayında seyahat edenlere önemli maliyet tasarrufu sağlıyor. Kampanya ve şartlar ve koşullar hakkında daha fazla bilgiye Yapı Kredi'nin resmi kanallarından ulaşabilirsiniz.