SSK Bağkur ve Memur Emeklisi Dikkat! 17800 TL Ödemeler Bu Hafta Son Kez Verilecek!

SSK Bağkur ve Memur Emeklisi Dikkat! 17800 TL Ödemeler Bu Hafta Son Kez Verilecek!
SSK Bağkur ve Memur emeklilerine 17 bin 800 TL'ye kadar nakit ödemeler yapılacak!

Emekliler için yeni haberler gelmeye devam ediyor. Emekli maaşı hesabınız üzerinden başvurularınızı gerçekleştirmeniz halinde sizler için verilecek olan 17.800 TL ödemeler bu hafta son bulacak. Emekli maaş hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek sizlere de 17.800 tL ye kadar nakit ödeme almak istiyorsanız maaşınızın kamu bankaları üzerinden alınması gerekiyor. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar bu kampanyaya katılabilir ve acil ihtiyaçları için 36 ay vadeli kredi kullanabilir.

EMEKLİYE MÜJDE

Emekli maaşı hesabınız üzerinden sizler de başvuru yapmak istiyorsunuz. 3 kamu bankası üzerinden başlatılan bu yeni kampanya ile birlikte sizler de istediğiniz zaman kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Ziraat Bankası vakıfbank ve Halkbank üzerinden başvurularını gerçekleştirecek olan bireysel emekli müşteriler, kredi işlemlerinin hızlı bir şekilde banka şubeleri üzerinden yapabildikleri gibi isterlerse de bu işlemleri internet bankacılığı üzerinden de 7 gün 24 saat yapabilmektedir.

17.800 TL ihtiyaç kredisi kampanyası da başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşların acil ihtiyaçları olmaları durumunda işlemlerini hızlı bir şekilde bankanın internet bankacılığı üzerinden kendi hesaplarına yatırarak yapabildiklerini söyledik. Bu işlemleri yapabilmeniz için kendi maaş hesabınız üzerinden bir internet bankacılığı şifresi alarak mobil uygulamalara giriş yapmanız veya bankanın internet sitesi üzerinden internet bankacılığı aracılığıyla birlikte işlem yapmanız gerekiyor. Emekli maaşını almış olduğunuz banka üzerinden işlem yaparsanız kredi puanınızın uygun olması durumunda hemen aynı gün içinde hesabınıza ödemeler aktarılmaktadır. Ziraat Bankası vakıfbank ve Halkbank üzerinden işlemlerini gerçekleştirecek olan bireysel müşterilere uygun faizlerle bu krediler verilmektedir.