Garanti BBVA Bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olan Tüm Bireysel Müşterilere 100.000 TL Ödeme Yapıyor

Garanti BBVA Bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olan Tüm Bireysel Müşterilere 100.000 TL Ödeme Yapıyor
Garanti Bankası TC kimlik sorgulaması yapan müşteriler, uygun olmaları halinde 100.000 TL nakit alabilecek!

Garanti bankası yeni bir kredi kampanyası duyurdu. Başvuru yapacak olan kişilere uygun faizlerle 100.000 TL kredi ödemeleri geliyor. Başvuru yapacak olan tüm bireysel müşteriler banka kredi politikalarına uygun olması durumunda 100 bin TL kredi alabileceklerdir. 3 ay ertelemeli ve 24 ay vadeye kadar kullanacağınız bu yeni kredilerde şartlara uygun olan kişiler hemen aynı gün içinde destek alabileceklerdir. 100 bin TL kredi için 18 yaş üzerinde olmanız yeterli olacaktır.

ŞARTLARI AÇIKLADI

Garanti Bankası üzerinden kredi almak için başvuru yapacak olan kişiler şartlara uygunsa hemen aynı gün destek alacak. 1100 ve üzerinde bir kredi notu, düzenli gelir ve bankalardaki ödemelerinde sıkıntı olmayan kişiler onay alabileceklerdir.

100 bin TL kredi aldığınızda ister bankadan kredi için ihtiyaç kredisi kullanın, İsterseniz de bankadan diğer bankalardaki olan ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borçlarınızı kapatmak için destek alın ve borç kapatma kredisi kullanın. Sizlerde bu şartlara uygunsanız hemen başvuru yapabilirsiniz.

BAŞVURU

Garanti bankası üzerinden başvuru yapmak istiyorsanız, en yakın banka şubelerine giderek işlemlerinizi yapabilirsiniz. Bu şekilde hızlı ve anında kredi almış olursunuz. Bankaya giderken kimlik ve gelir belgenizin yanında olması yeterlidir. Eğer kredi notunuz yüksek ise ve bu bankada hesabınız varsa, Garanti BBVA mobil uygulaması üzerinden de 7 gün 24 saat ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz.