5 DAKİKA ÖNCE Onay Mesajı Geldi! Resmi Gazetede Açıklanan Emeklilere Müjdeli Karar ile Maaş Alan Emekli 13.000 TL Alacak!

5 DAKİKA ÖNCE Onay Mesajı Geldi! Resmi Gazetede Açıklanan Emeklilere Müjdeli Karar ile Maaş Alan Emekli 13.000 TL Alacak!
Emekli maaşlarını alanlar için bankalardan 13000 TL ödeme haberi gündeme bomba gibi düştü! İşte detaylar...

Resmi gazetede açıklanan yeni karar ile birlikte, emekli maaşlarını Ziraat Bankası üzerinden alan ve maaş hesabı olan herkes, 13000 TL ek ödeme alabilecek. Maaş müşterisi olmanız durumunda işlemlerinizi hızlı ve anında yapabileceğiniz yeni bir duyuru paylaşıldı! Nakit ihtiyacınızın olması durumunda başvurunuzu yaparak Ziraat Bankası üzerinden 13000 TL ödeme 36 ay vadeye kadar emekli kredisi olarak alacaksınız.

ZİRAAT BANKASI ÖDEYECEK

Ziraat Bankası üzerinden 13.000 tl'ye kadar emekli maaşı hesabınız üzerinden emekli kredisi kullanmak istiyorsanız, Maaş müşterisi olmanız şartı ile birlikte sizlere Eylül ayı sonuna kadar bu ödemeler verilecek. Resmi gazetede açıklanan yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyasında özellikle emekli maaşı hesabı üzerinden işlemlerini gerçekleştirecek olan kişilere devlet destekli faiz oranları ile birlikte diğer bankalara nazaran daha düşük faizlerle krediler verilecek.

Ziraat Bankası hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirmek için maaş almış olduğunuz banka şubesine giderek işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Ziraat Bankası şubelerine giderek kimliğinizle birlikte bireysel müşteri temsilcisi üzerinden yapacağınız başvurular sonrasında sizlere 36 ay vadeli kredi kampanyasına başvurunuz alınacaktır. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu yaptıktan sonra onay alan müşteriler şube onun yetkisi ile birlikte hesaplarına kredi ödemelerini alabilmektedir. Sadece 13.000 TL değil, daha yüksek limitlerde de Ziraat Bankası üzerinden bireysel krediler kullanabilirsiniz. Özellikle banka hesabı olup kredi işlemlerini gerçekleştirecek olan vatandaşlar yüksek limitli kredi alıp diğer bankalardaki borçlarını ödemek istiyorlarsa da devlet destekli olarak verilen emekliler için kredi kampanyasından faydalanarak borç kapatma kredisi kullanabilir.