Ziraat Bankası Hesabı Olanlara Duyuru Yapıldı! Hesabınız İle İşlem Yapmak İçin 14 Gün Kaldı! Aman Dikkat...

Ziraat Bankası Hesabı Olanlara Duyuru Yapıldı! Hesabınız İle İşlem Yapmak İçin 14 Gün Kaldı! Aman Dikkat...
Ziraat Bankası banka hesabı olanlar için 14 gün içinde düşük faizli kredi devam edecek...

Ziraat bankası banka hesabı olanlar için yeni duyuru yapıldı: Nakit ihtiyacınızın olması durumunda 14 gün içinde başvuru yapacak olan kişiler, 50.000 TL'ye kadar hem gelir belgesi vermeden hem de bankanın düşük faiz oranlarından yaralanacaklar. 30 Eylül tarihine kadar sürecek olan bu yeni kampanyada nakit isteyen ve banka hesabı olan kişiler banka şubelerine gitmeden de bu kredilerden yararlanacaklar. 50.000 TL kredi aldığınızda 12 ay, 24 ay veya 36 ay vadeli olarak da uzun vadeler ile kredi geri ödemesini yapabileceksiniz.

ZİRAAT BANKASI 50.000 TL KREDİ KAMPANYASI

Ziraat Bankası yaptığı yeni açıklamada nakit isteyen ve banka şartlarına uygun olan 18 yaş üzeri için destek sağlayacağını açıkladı. Bankadan yapılan açıklamada Kredi notu 1100 ve üzerinde olan, sigortalı olarak çalışanlar ise 6 ay sigortası olması durumunda, Emekli olan kişiler ise maaş müşterisi olması durumunda başvuru yapacak ve nakit kredi kullanabileceklerdir.

Kredi başvurusu yaptığınızda değerlendirme kısa sürecek ve size onaylanan tutar söyleyecektir. Eğer bu tutar işinizi görüyorsa, başvuru tamamlayarak şubelere gitmeden mobil uygulamadan işlem yapabilirsiniz.

Ziraat bankası üzerinden 50 bin TL'ye kadar gelir belgesiz kredi alacaksanız, bankanın internet bankacılığı için şifre oluşturmanız gerekiyor. İnternet şifresi oluşturduktan sonra bankadan hemen kredi kullanacaksınız. İnternet bankacılığı veya Ziraat mobil uygulamasından 7 gün 24 saat işlem yapılmaktadır. Daha yüksek limitlerde kredi almak istiyorsanız da bankanın şubelerine giderek kredi alabileceksiniz.