Akbank hesabı olanlara 1.000 TL para iadesi başladı ve Kısa sürede bitecek...

Akbank hesabı olanlara 1.000 TL para iadesi başladı ve Kısa sürede bitecek...
Akbank yeni düzenlediği kampanyası ile 1000 TL para iadesi ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Akbank kendi müşterilerine yaptığı kampanyalar ile adından söz ettirmeye devam ederken, kendi bankasında hesabı olan her vatandaş için 1000 TL para iadesi yapılacağını açıkladı. Akbank yeni kampanyasını duyurdu ve kendi banka müşterilerine bu konu hakkında bilgilendirme maili gönderdi.

Akbank, özellikle tüketici kesimin oldukça tercih ettiği bankaların başında gelmektedir. Hangi ihtiyacınıza göre kredi kullanacaksanız, Akbank bu konuda sizlere destek olmaktadır. Yeni bir kampanya yapan Akbank, banka hesabı olan ve kartı kullanan müşterilerine 1000 TL para iadesi yapacağını açıkladı.

AKBANK 1000 TL PARA İADESİ NEDİR? NASIL KULLANILIR?

Akbank 1000 TL para iadesi için Axess özellikli kredi kartı kullanmanız gerekmektedir. 22 Eylül tarihine kadar bu işlemleri yapmanız gerekiyor. Teknosa mağazasından 15 bin TL ve üzerinde bir alışveriş yaparsanız 1000 chip para hediye edilecek.

Akbank teknosa kampanyasına katılım yapmak istiyorsanız, bankaya kayıtlı cep telefonu numaranız üzerinden kısa mesaj atmanız gerekiyor. "TEKNOSA" yazıp 4566’ya SMS attıktan sonra Akbank kayıt mesajı gönderecektir. Bu şekilde yaptığınız alışveriş doğrultusunda 1000 chip para hediye edilecektir. 1000 chip para ise 1000 TL karşılığında harcama limiti olarak size dönecektir.

Not: Kampanya sadece İstanbul Nişantaşı City's Teknosa Mağazasında geçerli olacaktır. Diğer mağazalarda veya internet sitesi üzerinden yapacağınız alışverişlerde geçerli olmayacaktır.