15 Milyon 340 bin emekli için şansınız açık olsun! Başvuru yaparak 16000 TL ödeme verilecek!

15 Milyon 340 bin emekli için şansınız açık olsun! Başvuru yaparak 16000 TL ödeme verilecek!
Emekli maaşlarını alanlar için 16000 TL ödeme yapılacağı açıklandı!

Emekli maaşı alan vatandaşlar 16.000 tl'ye kadar nakit ihtiyacı olması durumunda kamu bankaları üzerinden gerçekleştirilecek olan yeni nakit kampanyasından faydalanarak bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılabilmektedir. Ziraat Bankası vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alıyorsunuz, başvurunuzu gerçekleştirmek için banka müşterisi olmanız halinde işlemlerinizin hızlı bir şekilde bu bankanın internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de kolay bir şekilde yapabilirsiniz. 15 milyona yakın emekli için başvurular gerçekleştiriliyor ve hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi kullanmanıza olanak sağlanıyor.

EMEKLİYE MÜJDELER

Emekli maaşınızı Ziraat Bankası, vakıfbank ve Halkbank üzerinden alıyorsanız, başvurunuzu gerçekleştirerek hızlı bir şekilde kredi işlemlerinizi yapabilirsiniz. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabileceğiniz bu kredi kampanyasında hızlı kredi için özellikle internet bankacılığı uygulaması kullanılmaktadır.

Ziraat Bankası vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alıyorsanız, başvurunuzu gerçekleştirerek hemen aynı gün içinde 16.000 TL, 36 ay vadeli emekli kredisi kullanabilirsiniz. Daha önce bu bankalar üzerinden herhangi bir kredi kullanmayan ve maaş müşterisi olan tüm emekliler daha yüksek limitlerde de bireysel kredi kullanabilmektedirler.