Kamu bankası 24.000 TL'ye çıkardı! Emekli promosyonunda son fırsat!

Kamu bankası 24.000 TL'ye çıkardı! Emekli promosyonunda son fırsat!
VakıfBank, emekli vatandaşlara özel sunduğu cazip promosyonlarla gündeme geldi. Yeni promosyon kampanyasının detayları bankanın resmi kanallarından duyuruldu.

Kamu bankaları arasında emekli vatandaşlara yönelik promosyon yarışında VakıfBank da önemli bir adım attı. Banka, hayata geçirdiği yeni kampanya ile emeklilerin maaşlarını VakıfBank'a taşımalarını teşvik ediyor. Kampanya kapsamında emeklilere sunulan avantajlar ve promosyon miktarları hakkında detaylı bilgilere banka şubelerinden veya internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

VakıfBank Emekli Promosyon Kampanyası

Vakıfbank'ın düzenlediği yeni promosyon kampanyası için 1 Temmuz 2024 – 30 Eylül 2024 tarihleri geçerli olacak. Kampanyanın kapsamında, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) emeklilerine özel olarak promosyon imkanı sunuluyor. Kampanya dönemi içerisinde Vakıfbank’a emekli maaşı taşıyan tüm bireyler kampanyadan yararlanabilirler.

Emekli aylığını Vakıfbank'a taşıyanlar, Vakıfbank Emekli Troy Kredi Kartı ve Bankomat Kartı ile yapacakları harcamalar için promosyon miktarına ek olarak 12 bin TL'ye varan nakit kazanma şansına sahip oluyor. Böylece banka müşterisi 24 bin TL'ye varan bir ödül kazanma şansı elde ediyor.

emekli promosyon

VakıfBank Emekli Promosyon Kampanyasından Kimler Yararlanabilir?

Vakıfbank'ın duyurduğu promosyon kampanyasından sadece yeni müşteriler faydalanabilecek. Sadece emekli maaşını Vakıfbank’a taşıyan veya Vakıfbank’tan ilk emekli maaşını alacak olan emekliler bu kampanyadan yararlanabilir. Maalesef mevcut Vakıfbank emekli müşterileri bu kampanyaya dahil değildir.

Ek Kazanç Fırsatı

Promosyon kampanyasının yanı sıra ek kazanç elde etme imkanı ise mevcut müşteriler tarafından da faydalandırılabiliyor. Bunun için VakıfBank Emekli Troy Kredi Kartı ve Bankomat Kartı ile aylık 500 TL ve üzeri harcama yaparak ek kazanç sağlayabilirler. Her iki kartla birlikte toplamda 12.000 TL’ye kadar ek nakit ödeme kazanma fırsatı sunuluyor.

Kampanyaya Nasıl Katılırım?

Kampanyaya katılacak kişilerin VakıfBank Mobil uygulamasındaki "Cepte Kazan" bölümünden hem Bankomat Kartı hem de Kredi Kartı için ayrı ayrı başvuruda bulunmaları gerekiyor. Kampanya, emekli maaşının VakıfBank'a ilk kez yatırıldığı ay itibarıyla başlar ve 12 ay boyunca devam eder. Mevcut bankanızdan VakıfBank'a geçiş işlemleri için e-Devlet üzerinden kolayca başvuru yapabilirsiniz. Mevcut bankanızla olan sözleşmenizi iptal ettirmeyi unutmayın.