Yılların çilesi 1 dakikada bitiyor! Basuru anında yok edecek!

Yılların çilesi 1 dakikada bitiyor! Basuru anında yok edecek!
Sadece 1 dakikada hemoroidden kurtaracak tarif çıktı. Bunu yaptığınız zaman yılların çilesinden kurtulacaksınız.

Günümüzde giderek daha fazla insan hemoroit hastası oluyor. Bazen dayanılmaz sancılara neden olan ve insanların günlük yaşamını doğrudan etkileyen bu hastalıkla ilgili, bir uzman tarafından dikkat çekici bir tarif verildi.

Basuru 1 dakikada iyileştiren tarif sosyal medya platformlarında gündem oldu. Peki sizi hemoroitten kurtaracak mucize tarif nedir? İşte basuru anında yok edecek o mucize tarif..

2 adet kırmızı pancarı önce haşlayın ve daha sonra da doğrayın. 1 yemek kaşığı kadar doğal elma suyu ve 1 yemek kaşığı kadar da siyah ya da sarı haşhaş tohumunu ekleyip karıştırın.

Bu karışımı her gün sabah ya da akşamları aç karnına tüketin.

Sadece 1 dakikada hemoroidden kurtaracak tarif

BASURUN OLMA NEDENİ?

Tıp dilinde hemoroit olarak da adlandırılan basurun anal ve rektal bölgedeki damarların şişmesi ve iltihaplanması sonucu oluşan sağlık sorunu olduğu bilinmektedir. Bu hastalık ağrı, kaşıntı, kanama gibi farklı semptomlara neden olabilir. Tuvalet alışkanlıkları ile yaşam tarzı alışkanlıkları da hemoroid riskini artıran faktörlerdir.

Hemoroidin en sık görülen semptomları anal bölgede rahatsızlık ve kaşıntıdır. Ayrıca dışkılama sırasında veya sonrasında kanama meydana gelebilir.

Hastalar dışkılama sırasında ağrı hissedebilirler oturma pozisyonunda rahatsızlık hissedebilirler. İlerledikçe anüsten veya dış hemoroidden dışarı çıkan bir şişlik görünür hale gelir. Bu şişlikler zamanla bir araya gelerek daha fazla ağrıya neden olmaktadır.