MASTERCHEF HAFTANIN 7. ELEME ADAYI! MasterChef'te haftanın son eleme adayı kim oldu? İşte potaya giren son isim...

MASTERCHEF HAFTANIN 7. ELEME ADAYI! MasterChef'te haftanın son eleme adayı kim oldu? İşte potaya giren son isim...
MasterChef heyecanında sona gelinirken, eleme yaşanmaya devam ediyor. Mavi Takım'ın kaptanı Zübeyde, rakibi olarak Akın'ı seçmişti. Haftayı 3-0 galibiyet ile bitiren Zübeyde, herkesi şaşırtan bir performansla Akın'ı potaya yollamış oldu. Kırmızı takımdan haftanın 6 eleme adayı belirlenirken, son eleme adayı ise bu akşam yayınlanan bölümde ortaya çıktı. Peki MasterChef'te haftanın 7. eleme adayı kim oldu? İşte eleme adayları hakkında merak edilen tüm detaylar…

Yemek dünyasının en titiz ve en zorlu yarışması MasterChef'te haftanın 7. eleme adayı belli oldu. Yepyeni bir haftanın potasına atılan isim Zübeyde, Mavi takımın başarılı yemeklerine karşı Akın'ı geçememiş oldu. Memnuniyetle karşılanan 3-0'lık galibiyet sonrasında Mavi takım, bu hafta da potadan sıyrıldı. Ancak Kırmızı takımda herkes adeta bir sonraki eleme adayının kim olacağını düşünürken, son eleme adayı bu akşam yayınlanan bölümde açıklandı. Şeflerin isteği üzerine, Türk mutfağının özgün tatlarından birisi olan Musakka'yı yapmaya çalışan yarışmacıların arasında en başarılı olanın kim olacağı merak edilirken, ikinci etapta ise Hurma ile yaratıcılıklarını konuşturmaları istendi. MasterChef'te haftanın 7. eleme adayı kim oldu?

MasterChef'te İlk Etapta Başarısız Olanlar Kimler Oldu?

Masterchef yarışmacılarından Hakan, Muratcan, Yudum, Beyza, Şirin, Ezgi ilk etapta Musakka yaparken başarısız oldu. Şeflerin isteği üzerine yaratıcı bir Hurma tabağı hazırlayan yarışmacılar, en iyi tabağı yapabilmek için ter döktü.

MasterChef Haftanın 7. Eleme Adayı Kim Oldu?

Hurma ile hazırlanan yaratıcı bir tabak konusunda en başarısız olan isim Hakan oldu ve haftanın 7. ve son eleme adayı seçildi.

MasterChef Haftanın Eleme Adayları

MasterChef'te bu haftanın eleme adayları Ayşe, Beril, Akın, Nevzat, Kaan, Erim olarak belirlenmişti. İki etaplı yarışma sonucunda ise son eleme adayı olan isim Hakan oldu ve potaya giren son yarışmacı oldu.