SANDIK KOKUSU yeni sezon ilk bölüm bu akşam başlıyor mu? Sandık Kokusu yeni sezon oyuncu kadrosunda kimler var?

SANDIK KOKUSU yeni sezon ilk bölüm bu akşam başlıyor mu? Sandık Kokusu yeni sezon oyuncu kadrosunda kimler var?
Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi Sandık Kokusu dizisi yeni sezon yayın tarihi kesinleşti. Dizi kadrosunda yeni yüzleri barındıran ve yeni sezon tanıtımı ardı ardına paylaşılan dizinin bu akşam yeni bölümü olacak mı? İşte sizler için hazırladığımız detaylar...

Çok sevilen Sandık Kokusu dizisinin yeni sezonu bu gece ilk bölümü ile izleyicisine merhaba diyecek. Metin Akgülder'in kadroda yer almadığı yeni sezonda ise üç yeni oyuncu dizide yer alacak. Diziye renk katacak olan bu oyuncularla birlikte çekimler Şanlıurfa'da gerçekleştirilen sahnelerle daha da canlanacağı kesin. Ancak aklınızda bir soru olabilir, bu akşam Sandık Kokusu yeni sezonun ilk bölümü var mı?

Sandık Kokusu'nun Yeni Sezon İlk Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Yeni sezon merakla beklenen Sandık Kokusu dizisi, ilk bölüm yayını ile bu akşam (18 Eylül Çarşamba) sevenleriyle buluşacak.

Sandık Kokusu Dizisinin Yeni Sezonda Kadrosuna Dahil Olan Oyuncular Kimler?

Yeni sezonda dizimiz Sandık Kokusu'nun kadrosuna dahil olan yeni isimler arasında Engin Öztürk, Nesrin Cavadzade ve Gözde Seda Altuner de var. Rol dağılımları ise Engin Öztürk, Karsu'nun patronu Bora rolünde; Gözde Seda Altuner, Gülnaz karakteri ile ve Nesrin Cavadzade ise Ayça rolüyle karşımıza çıkacak.

Sandık Kokusu'nun 27. Bölümünde Neler Yaşanacak?

27. bölümde, Filiz ve kızları düğün için Urfa'ya geldiğinde konağın telaşı doruğa çıkıyor. Filiz'in, geç kalmış bir düğün katılımcısı olan Bora'yı düğün yemeğinde görmesiyle şaşkınlığına engel olamıyor. Bununla birlikte, Filiz ve Hasan’ın kız kardeşi Gülnaz'ın sürtüşmeleri ve birbirlerinden pek hoşlanmadıklarını belirten laflar çarpışıyor.Ayça'nın eşi iflas ettiğinde, Türkan'ın şaşkınlığına Ayça'nın üzerine düşen bavullar ekleniyor. Velayet davasında isyan eden Karsu'yu gören Reha ise Karsu'nun kapısına dayanıyor. Bu karmaşada yaşanan tüm olaylar, bu bölümün finalinde birleşiyor.