Çalışanlara, emeklilere 2000 TL para iadesi! Başvurular son kez açıldı

Çalışanlara, emeklilere 2000 TL para iadesi! Başvurular son kez açıldı
İş Bankası, müşterilerine ağustos ayında alışverişte kullanabilecekleri 2.000 TL'ye varan MaxiPuan iadesi fırsatı sunuyor. Bu cazip promosyon Amazon, Hepsiburada, Pazarama Online ile Trendyol gibi popüler e-ticaret platformlarıyla birlikte diğer sitelerde geçerli olup 31 Ağustos 2024'e kadar devam edecektir.

MAXİPUAN NASIL KAZANILIR?

Kampanyadan faydalanmak isteyen müşteriler İşCep ya da Maximum Mobil uygulaması üzerinden satın alarak bu promosyonu kullanabilirler. 15.000 TL'den 19.999 TL'ye kadar harcama yaparak 1.000 TL değerindeki MaxiPuanları toplayabilirsiniz. 20.000 TL tutarındaki alışverişinizden 2.000 TL MaxiPuan kazanma şansınız bulunmaktadır.

Kazanılan puanlar 17 Eylül 2024'te hesabınıza eklenecek ve 31 Ekim 2024'e kadar da kullanılabilmektedir.

Çalışanlara, emeklilere 2000 TL para iadesi

Promosyonlar kapsamında toplanan MaxiPuan'lar alışverişlerde tasarruf etmek için kullanılabilir. Ancak kampanyadan sadece bir defa yararlanarak 2.000 TL'ye kadar MaxiPuan toplayabilirsiniz. İptal edilmiş olan ya da iade edilmiş olan ürünlerden toplanan MaxiPuanlar çekilerek kartınıza yansıtılacak. Ayrıca altın alımları, yiyecek alımları, yol masrafları gibi bazı harcamaların kampanyaya dahil edilmediği belirtilmiştir.

Kampanyanın detaylarına ulaşabilmek, katılım koşullarıyla ilgili de bilgi sahibi olmak istiyorsanız İş Bankası'nın resmi internet sitesinden yada mobil uygulamasından destek alabilirsiniz. İş Bankası müşteri hizmetlerine ulaşarak kampanya hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Söz konusu kampanya, İş Bankası'nın müşteri odaklı yaklaşımını hedef alıp müşterilerin daha ekonomik alışveriş yapmalarına olanak sağlamaktadır.