Fred'den Galatasaray Derbisi Öncesi Kızdıran Açıklamalar

Fred'den Galatasaray Derbisi Öncesi Kızdıran Açıklamalar
Fred'den Galatasaray Derbisi Öncesi Kızdıran Açıklamalar

Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred, yaklaşan Galatasaray derbisi öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Vole YouTube kanalına konuşan Fred, Galatasaray’ın güçlü bir rakip olduğunu kabul ederek, zorlu bir maç beklediklerini belirtti.

"Galatasaray çok iyi bir takım, güçlü oyuncuları var. Ancak biz de bu maça hazırız. Galatasaray’ın oyun tarzını analiz ediyoruz ve bu çekişmeli mücadeleden galip çıkmayı umuyoruz" diyen tecrübeli futbolcu, derbi öncesinde takımın rahat olduğunu ifade etti.

Fred, derbilerin küçük detaylarla belirlendiğini vurgularken, "Konsantrasyon bu maçın anahtarı olacaktır. Daha hırslı ve dikkatli olan taraf kazanacak" dedi. Geçen sezonki derbiyi de hatırlatan Fred, 10 kişi olmalarına rağmen kazandıklarını belirterek, "9 kişi olsak yine yenerdik" sözleriyle takımının inancını ortaya koydu.

Fenerbahçeli oyuncu, Kadıköy'deki ilk Galatasaray derbisini sabırsızlıkla beklediğini de ekleyerek, takım olarak galibiyet için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.