İtalyan devi, Osimhen’in peşine düştü: Ocak’ta Galatasaray’ın kapısını çalacaklar!

İtalyan devi, Osimhen’in peşine düştü: Ocak’ta Galatasaray’ın kapısını çalacaklar!
Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Victor Osimhen transfer gündeminin ilk sırasında yer almaya devam ediyor. İtalyan devi Juventus, Osimhen transferi için Ocak ayında Galatasaray’ın kapısını çalacak. İşte detaylar…

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray’ın Victor Osimhen’i renklerine bağlaması tartışma yaratmaya devam ediyor. Dünyanın en pahalı 4’üncü futbolcusu konumunda bulunan Victor Osimhen’in Galatasaray’a kiralık olarak gelmesiyle transfer dönemine damga vurmuştu. Yıldız oyuncunun, Napoli kulübü ile yaşadığı sorunlar Galatasaray’ın yılın transferine imza atmasını sağladı. Osimhen ile anlaşma sağlayan sarı kırmızılı yönetim, dünya futbol piyasasında dikkatleri üzerine çekti.

Premier Lig’den talibi var

Dünyanın sayılı forvetleri arasında gösterilen Victor Osimhen’in çok sayıda talibi var. Premier Lig ekiplerinin transfer listesinde yer alan oyuncunun Galatasaray’a kiralık olarak gelmesi futbol piyasasında şok etkisi yarattı. Napoli Başkanı ile sorun yaşayan yıldız oyuncu tercihini Galatasaray’dan yana kullandı. Suudi Arabistan’dan rekor teklif almasına rağmen kariyerine Avrupa’da devam etmek isteyen Victor Osimhen, Premier Lig hayalini bir sezon ertelemek zorunda kaldı. Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Mertens’in de etkisiyle Süper Lig’e gelen Osimhen, sarı kırmızılı formayla 3 maçta 4 asistlik performans sergiledi.

Juventus’tan yılın transfer hamlesi

İtalya’da Galatasaray’ın Victor Osimhen’i transfer etmesiyle ilgili tartışmalar büyümeye devam ediyor. İtalyan devi Juventus’un Victor Osimhen’i transfer etmek istediği ortaya çıktı. Juventus Sportif Direktörü Cristiano Giuntoli, Osimhen ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Osimhen’in yaz transfer döneminde satılması gerektiğini belirten Juventus Sportif Direktörü Cristiano Giuntoli, ‘’Napoli Başkanı Aurelio de Laurentiis hem akıllı hem de kurnaz bir girişimcidir. Kariyerimde ona çok şey borçluyum. Osimhen’in kiralık olarak gitmesine izin vermesinin altında mutlaka önemli bir plan vardır’’ dedi. Juventus’un Nijeryalı golcü için Ocak ayında Napoli ve Galatasaray ile görüşmelere başlamaya hazırlandığı öğrenildi. Napoli’nin bonservis fiyatında indirime gitmesi halinde Juventus, Osimhen’i Ocak ayında transfer etmek istiyor. Galatasaray yönetimi ise sezon sonuna kadar Osimhen’i kadroda tutmanın yollarını aramaya başladı.