YENİ SEZON İLK BÖLÜM | İnci Taneleri bu akşam yeni bölüm ekrana gelecek mi, başlıyor mu? Kanal D 12 Eylül yayın akışında İnci Taneleri yer alıyor mu?

YENİ SEZON İLK BÖLÜM | İnci Taneleri bu akşam yeni bölüm ekrana gelecek mi, başlıyor mu? Kanal D 12 Eylül yayın akışında İnci Taneleri yer alıyor mu?
Kanal D ekranlarında başarılı ilk sezonuyla ekrana gelen ve büyük beğeni toplayan İnci Taneleri dizisi, 17. bölümü ile sezon finali yapmıştı. Yeni sezon çekimlerine başlayan dizinin yeni sezon ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağı merakla bekleniyor. Peki, İnci Taneleri'nin yeni sezonunun ilk bölümü ne zaman ekrana gelecek ve Kanal D'nin 12 Eylül yayın akışında yer alacak mı?

Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi olan ve Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan İnci Taneleri, 17. bölümü ile sezon finali yaparak izleyicilerine geçici bir veda etmişti. Dizinin heyecanla beklenen yeni sezon çekimleri geçtiğimiz günlerde başlatıldı ve bu sezon da aynı heyecanla devam edeceği düşünülüyor. Ama tüm bu heyecan ve merak içinde en çok sorulan ve araştırılan soru 'İnci Taneleri'nin yeni sezon ilk bölümü ne zaman ekrana gelecek?' oluyor. Ayrıca, İnci Taneleri'nin ikinci sezonunun ilk bölümünün bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği de merak ediliyor.

Beklenen İnci Taneleri'nin 2. Sezonunun İlk Bölümü Ne Zaman Ekrana Gelecek?

İnci Taneleri'nin 2. sezonunun ilk bölümünün yayın tarihi henüz resmi olarak açıklanmadı. Bu hafta Perşembe günü ne yazık ki ekranlara gelmeyecek olan İnci Taneleri'nin yeni sezonunun ilk bölümü, öngörülere göre önümüzdeki hafta Perşembe günü ekranlara gelmesi bekleniyor.

Kanal D'nin 12 Eylül Perşembe Günü Yayın Akışı

07:00 Öyle Bir Geçer Zaman Ki

09:00 Neler Oluyor Hayatta?

11:00 Bizi Birleştiren Hayat

11:45 Bizi Birleştiren Hayat (Yeni Bölüm)

13:00 Gelinim Mutfakta

16:00 Ayazın Sonu Güneş

17:15 Bizi Birleştiren Hayat

18:30 Kanal D Ana Haber

20:00 Demir Kadın: Neslican

23:15 Demir Kadın: Neslican

02:00 Bizi Birleştiren Hayat

"