Müge Anlı, 18 yıllık cinayeti çözdü! Canlı yayında kan donduran itiraf…

Müge Anlı, 18 yıllık cinayeti çözdü! Canlı yayında kan donduran itiraf…
ATV’nin fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te 18 yıllık cinayet çözüldü. 18 yıl önce kaybolan 50 yaşındaki Hatice Musaoğlu’nun cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Hatice Musaoğlu’nun oğlu Aydın Musaoğlu canlı yayında cinayeti itiraf etti. İşte de

ATV ekranında seyirci karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Hafta içi her gün sabah saatlerinde ekrana gelen programda cinayet itirafı yapıldı. 18 yıl önce kayıp vakası olarak kayıtlara geçen Hatice Musaoğlu’nun oğlu Aydın Musaoğlu tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde Kastamonu’da 18 yıl önce kaybolan 50 yaşındaki Hatice Musaoğlu’nun konusu işlendi. Hatice Musaoğlu’nun çocuklarının katıldığı programda 18 yıl önce yaşanan olaylar masaya yatırıldı.


Anne-Oğul Arasında Mal Kavgası


Müge Anlı ile Tatlı Sert’in son bölümünde Hatice Musaoğlu’nun kızları Sevim ve Melek Musaoğlu ile oğlu Aydın Musaoğlu katıldı. Melek Musaoğlu, ağabeyi Aydın Musaoğlu’nun mal kavgası nedeniyle annesini öldürdüğünü iddia etti. Kayıp kadının kızları tarafından ağabeyleri Aydın’ın annelerini dövdüğü ve korku içerisinde yaşamasına neden olduğu ileri sürüldü. Sevim Musaoğlu, ağabeyinin annesine silah çektiğini ve babalarından kalan paranın tamamını istediğini belirtti. Aydın Musaoğlu’nun anne Hatice Musaoğlu’nu para nedeniyle boğmaya kalktığı, kadının imdat çığlığı üzerine bıraktığını belirtti.


‘’Arsanın Tapusunu Üzerime Almadım’’


Aydın Musaoğlu ise kız kardeşleri Sevim ve Melek’in annelerini öldürdüğü yönündeki suçlamalarını reddetti. Evin yapıldığı arsanın babalarından kaldığını belirten Aydın Musaoğlu, ‘’Evin arsasında kız kardeşlerimin de hakkı bulunuyor. Arsanın tapusu benim üzerime değil. Evin tapusu benim üzerimde görünüyor. Onu da kötün tapu kadastrocuları yazmıştı. Toprak babamdan bize kaldı. Herkes tapu hakkına sahip bulunuyor’’ dedi. Hatice Musaoğlu’nu evden kovduğu iddialarını da reddeden Aydın Musaoğlu’na Müge Anlı sert tepki gösterdi. Müge Anlı, ‘’Annen kaybolduğundan beri vicdan azabı çekiyor musun?’’ diye sordu.


‘’Babaannemin Alnına Demir Çubukla Vurdu’’


50 yaşındaki Hatice Musaoğlu’nun kayıp vakasıyla ilgili kan dondurucu itiraf Aydın’ın dayısı Mehmet Musaoğlu’ndan geldi. Canlı yayına telefonla bağlanan Mehmet Musaoğlu, Aydın’ın kızı tarafından olayların kendilerine anlatıldığını ileri sürdü. Babasının babaannesinin alnına demir çubukla vurduğunu belirten çocuğun, ‘’Babam daha sonra babaannemi bir çuvala koyarak yukarı kata çıkardı’’ dediğini öne sürdü. Aydın Musaoğlu ise dayısı ile arasının açık olduğunu söyledi. Müge Anlı, dayısı ile arasının açık olmasıyla ilgili Aydın’a ‘’Anneni öldürdüğün için’’ ifadesini kullandı. Bu cümlenin ardından Aydın Musaoğlu, ‘’Hayır annemi öldürmeden önce de söylüyordu’’ yanıtını verdi. Müge Anlı "O zaman sen annenin öldüğünden de eminsin" diyerek Hatice Musaoğlu’nun cinayete kurban gittiğini ortaya çıkardı.