GERİ SAYIM BAŞLADI AUZEF sınav giriş belgesi nasıl alınır? 2024 AUZEF üç ders sınavı ne zaman, saat kaçta?

GERİ SAYIM BAŞLADI  AUZEF sınav giriş belgesi nasıl alınır? 2024 AUZEF üç ders sınavı ne zaman, saat kaçta?
Üniversite hayatınızı kolaylaştırmak için İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen üç ders sınavıyla ilgili tüm detaylar belli oldu. Sınav yerlerinin yanı sıra sınavın tarihi ve saati de artık netleşti. AUZEF üç ders sınavına girecek öğrenciler, sınav giriş belgelerini nasıl alacaklarını araştırmaya başladılar. Peki 2024 AUZEF üç ders sınavı ne zaman ve saat kaçta gerçekleştirilecek?

Öğrencilere eğitim hayatlarında katkılar sağlamak üzere İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) tarafından gerçekleştirilen ve birçok öğrencinin kendi alanında ilerlemesini sağlayan üç ders sınavına dair detaylar duyuruldu. Sınav giriş belgeleri resmi site üzerinden yayımlandı. Bu belgelerin sayesinde öğrenciler, sınava giriş bilgilerini ve sınav yerlerini öğrenmiş oldular. Üç ders sınavına sayılı günler kaldığını belirten yetkililer, öğrencilerin sınavlarına iyi şekilde hazırlanmalarını önerdi. Peki, AUZEF üç ders sınavına nasıl girilir? 2024 yılındaki AUZEF üç ders sınavı hangi tarihte ve saat kaçta uygulanacak?

AUZEF Üç Ders Sınavına Giriş Belgeleri Nasıl Alınabilir?

Öğrencilerin merakla beklediği AUZEF Sınav giriş belgeleri; http://auzefsinav.istanbul.edu.tr/ adresine AKSİS kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yaparak kolaylıkla alınabilmektedir. Bu belgeyi almak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

AUZEF ÜÇ DERS SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN BURAYA TIKLAYIN

2024 AUZEF Üç Ders Sınavı Ne Zaman ve Saat Kaçta Yapılacak?

Büyük bir merakla beklenen AUZEF üç ders sınavı, 14 Eylül 2024 Cumartesi günü TSİ 14.00’te başlayacak. Sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dileriz.

"