DEPREM Mİ OLDU SON DAKİKA? AFAD/Kandilli Rasathanesi son depremler listesi: Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu?

DEPREM Mİ OLDU SON DAKİKA? AFAD/Kandilli Rasathanesi son depremler listesi: Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu?
Depremle ilgili son dakika haberleri milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiriyor. Vatandaşlar yaşadıkları bölgenin deprem durumunu merak ediyor ve AFAD ile Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan son depremler listesine başvuruyor. Peki, bugün depremler yaşandı mı? Eğer yaşandıysa nerede ve ne büyüklükte oldu?

Türkiye dünya üzerindeki en aktif deprem bölgelerinden birindedir ve depremlerle sıklıkla karşılaşıyoruz. Deprem fay hatları üzerinde yaşayanlar ise olası bir depremden endişe duyuyorlar. Peki 12 Eylül 2024 Perşembe günü ülkemizde deprem yaşandı mı? Bu sorunun yanıtını son dakika deprem haberlerimizden öğrenebilirsiniz.

BÜGÜN DEPREM YAŞANDI MI?

AFAD'ın verilerine göre bugün ülkemizde büyük ölçekli bir deprem yaşanmadı. Ancak depremin olmaması, gerekli önlemlerin alınmaması anlamına gelmemelidir. Deprem konusunda bireylerin bilinçli olması ve olası bir duruma karşı hazırlıklı olması gerekmektedir.

SON DEPREMLER LİSTESİ

Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD), son deprem bilgilerini vatandaşlara duyurmaktadır. 3.0 büyüklüğünün üzerindeki tüm depremler anlık olarak web sitemiz üzerinden takip edilebilir. Bu büyüklüğün altındaki depremler ise son depremler listesinde görüntülenmektedir.

SON DEPREM BİLGİLERİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

"