Başakşehir'de Darp Girişimi: Cübbeli Ahmet Hoca'ya Saldırı

Başakşehir'de Darp Girişimi: Cübbeli Ahmet Hoca'ya Saldırı
Cübbeli Ahmet Hoca'ya Başakşehir'de dernek çıkışında darp girişiminde bulunuldu. Zanlı gözaltında.

Başakşehir'de Cübbeli Ahmet Hoca'ya Yönelik Darp Girişimi

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, Başakşehir'de bir dernekten çıkarken darp girişimiyle karşılaştı. Olay, İkitelli'de meydana geldi.

Olayın Gelişimi

Edinilen bilgilere göre, Ünlü dernekten çıkarken kalabalık arasından yaklaşan A.A. isimli zanlı, boğazını sıkmaya çalıştı. Durumu fark eden Hocaefendi'nin korumaları ve çevredeki isimler hemen müdahale ederek saldırıyı önledi.

Zanlı Gözaltına Alındı

Olayın ardından A.A., polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Ahmet Mahmut Ünlü, sosyal medya hesabından yaşanan olayı aktarıp, "Cübbeli Ahmet Hoca, İkitelli'deki dernek sohbetinden sonra çıkış yaparken, kalabalık cemaate dua istedikleri esnada karanlık bir şahıs tarafından darp edilmeye çalışıldı." dedi.

Sosyal Medya ve Kamuoyu Tepkisi

Yaşanan darp girişimi, bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Girişim sonrası, Ünlü'ye yapılan saldırıya dair kamuoyunda geniş bir yankı oluştu. Saldırının büyütülmesi ve bununla ilgili soruşturma başlatıldığı duyuruldu.

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'ye, Başakşehir'de bir dernekten...

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'ye, Başakşehir'de bir dernekten çıkarken darp girişiminde bulunan şüpheli gözaltına alındı. Saldıran kişinin A.A olduğu belirlendi.