Icardi, Fenerbahçe derbisinde oynamaya kararlı!

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ülkesi Arjantin’den geri döndü. Takımla birlikte antrenmanlara katılan Icardi, teknik direktör Okan Buruk ile görüştü. Icardi, Fenerbahçe derbisinde oynamak istediğini teknik heyete bildirdi. İşte detaylar…

Süper Lig’in 6. Haftasında Galatasaray, Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak. Sezonun ilk derbisi için geri sayım başladı. Lig’de oynadığı 5 maçtan da galibiyet ile ayrılan Cimbom, Kadıköy’den de puan ya da puanlarla geri dönmek istiyor. Sarı kırmızılı ekip derbi planlarını galibiyet üzerine kuruyor. Fenerbahçe arasında 2 puan fark bulunan Galatasaray, ligde liderlik koltuğunda oturuyor. Şampiyonluk yarışındaki en önemli rakibini deplasmanda mağlup ederek psikolojik üstünlüğü kazanmak isteyen Galatasaray’da derbi hazırlıkları başladı.

Mauro Icardi Geri Döndü

Süper Lig’de üst üste iki şampiyonluk kazanan Galatasaray’ın süperstarı Mauro Icardi, dev derbi öncesi İstanbul’a döndü. Sakatlığı nedeniyle ülkesi Arjantin’de tedavi gören yıldız oyuncu Fenerbahçe derbisinde forma şansı yakalamak istiyor. Sarı kırmızılı taraftarların aşkı Mauro Icardi, Osimhen’in transfer sürecinde de teknik heyete destek vermişti. Yıldız oyuncu, Osimhen’in transfer edilmesinin şampiyonluk yolunda takıma önemli katkı sağlayacağını düşündüğünü teknik heyete iletti. Mauro Icardi, Osimhen ve Batshuayi forvet hattına sahip olan Galatasaray önemli bir güç elde etti. Mauro Icardi, Çarşamba günü geç saatlerde Türkiye’ye geldi. Yıldız oyuncu bugünse takımla birlikte antrenman çalışmalarına katıldı.

Icardi, Forma Şansı İstedi

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Mauro Icardi’nin Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyeceğini açıklamıştı. Tecrübeli teknik adam, Icardi’nin sakatlığı tamamen geçene kadar riske atmak istemediklerini ifade etti. Teknik heyetin kararına rağmen; Arjantinli yıldız oyuncu Fenerbahçe derbisinde forma giymek istediğini iletti. Fenerbahçe derbisi öncesi takımla antrenmanlara başlayan Mauro Icardi’nin çok istekli olduğu görüldü. Mauro Icardi’nin Fenerbahçe derbisinde takım arkadaşlarını yalnız bırakmak istemediği öğrenildi. Yıldız oyuncu, teknik direktör Okan Buruk ile görüşerek ikinci yarıda olsa derbi de forma giymek istediğini söyledi. Mauro Icardi’nin derbide oynamasıyla ilgili son kararı ise kulüp doktoru Yener İnce verecek.

Spor Haberleri