Ali Koç'tan TFF'ye ziyaret! Sürpriz görüşmenin perde arkası…

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali, Koç, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu ziyaret etti. Ali Koç ile İbrahim Hacıosmanoğlu arasındaki buzlar eridi. Peki, Riva’daki sürpriz görüşmede neler konuşuldu. İşte detaylar…

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu Riva’daki makamında ziyaret etti. , TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığını da üstlenen Ali Koç'a Türk Milli takımının formasını hediye etti.

‘’Ali Koç Şımarık, Zengin Çocuğu’’

İbrahim Hacıosmanoğlu’nun TFF Başkanı seçilmeden önceki dönemde Ali Koç ile ilgili söylediği sözler spor gündeminin ilk sırasına oturmuştu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında ‘’şımarık, zengin çocuğu’’ ifadelerini kullanan İbrahim Hacıosmanoğlu yoğun tepki görmüştü. İbrahim Hacıosmanoğlu’nun TFF Başkanı olduktan sonra Fenerbahçe Spor Kulübü ve Başkan Ali Koç ile ilişkisinin nasıl olacağı merak konusu haline gelmişti. Başkan Ali Koç’un Riva ziyareti ikili arasındaki buzların eridiği şeklinde yorumlandı.

Hakemlerle İlgili Görüştüler

TFF tarafından yapılan açıklamada Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’un Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile futbolun geleceği üzerine görüştüğü ifade edildi. Kulislerde yer alan haberlere göre Ali Koç ile TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun hakemlerin performansıyla ilgili görüştüğü öğrenildi. Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşen sürpriz görüşmenin bir saat sürdüğü açıklandı.

Spor Haberleri