Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evlendi! İtalya’daki düğünden özel anlar…

Türkiye’nin sevilen oyuncuları Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evlendi. İki buçuk yıldır ilişki yaşayan ünlü çift, Roma’da düzenlenen sade nikahla dünya evine girdi. İşte detaylar…

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım aşkı nikahla taçlandı. İtalya’nın başkenti Roma’da düzenlenen sade bir törenle dünya evine giren Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’dan ilk kareler geldi. İki buçuk yıldır ilişki yaşayan ünlü çift, aşklarını resmiyete kavuşturdu.

Evlilik Teklifini Paylaşmıştı

Pınar Deniz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla evlilik teklifini duyurmuştu. Kaan Yıldırım’ın evlilik teklifi karşısında duygusal anlar yaşayan Pınar Deniz, o anların fotoğrafını "İşte öyle bir şey... 06.08.23" notuyla hayranlarıyla paylaşmıştı.

Pınar Deniz’in Sade Gelinliği

Yargı dizisi ile şöhretin kapılarını aralayan Pınar Deniz aşk hayatında da mutluluğu yakaladı. Kaan Yıldırım ile mutlu bir birlikteliği olan güzel oyuncu ilk kez nikah masasına oturdu. Kaan Yıldırım ise 2016 yılında Ezgi Eyüoğlu ile evlenmişti. Çiftin düğünleri Ortaköy Esma Sultan Yalısı'nda yapılmıştı. Pınar Deniz’in sade bir düğün istemesi nedeniyle Kaan Yıldırım’ın tercihi Roma oldu. Sade nikah töreninde Pınar Deniz Vivienne Westwood tasarımı gelinlik giydi. Kaan Yıldırım ise Tom Ford imzalı bir takım elbise tercih etti.

En Yakın Dostları Katıldı

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çiftinin nikah törenine aile üyeleri ve yakın dostları katıldı. Roma’daki nikah sonrası mutlu çift ve konukları kutlama için akşam yemeği programı düzenledi. Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çiftinin Türkiye’de düğün yapmayı düşünmediği öğrenildi.

Güncel Haberleri