Pınar Deniz hamile mi? Pınar Deniz’den şaşırtan açıklama…

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, İtalya’nın başkenti Roma’da sade bir törenle dünyaevine girdi. Mutlu çiftin nikah töreninde çekilen fotoğrafları tartışma yarattı. Pınar Deniz hamile mi? Pınar Deniz hamilelik iddialarıyla ilgili neler söyledi? İşte detaylar

Türkiye’nin en popüler oyuncuları Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım aşklarını resmiyete kavuşturdu. Ünlü çift, İtalya’nın başkenti Roma’da düzenlenen sade bir törenle evlendi. İki buçuk yıldır mutlu bir birliktelik yaşayan Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çiftinin nikah törenine aile yakınları ve en yakın dostları katıldı. Sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları fotoğraflarla mutluluklarını hayranlarıyla paylaşan ünlü çift yoğun destek gördü.

Pınar Deniz’in Gelinliği Dikkat Çekti

Roma’da gerçekleşen nikah töreninde Pınar Deniz’in gelinlik tercihi Vivienne Westwood tasarımı oldu. Nikah töreni gibi gelinlik tercihi de sade olan Pınar Deniz hayranlarından tam not aldı. Kaan Yıldırım ise Tom Ford imzalı bir takım elbise tercih etti. Pınar Deniz’in gelinliğinin bol kesim olması ise tartışma yarattı. Güzel oyuncunun hamile olduğu için gelinliğinin bel kesiminin bol tutulduğu ileri sürüldü. Pınar Deniz'in nikah törenindeki fotoğraflarında gelin çiçeğini karnının üzerinde tutması da hamilelik iddialarını güçlendirdi. Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çiftinin Türkiye’de düğün yapmayı düşünmediği öğrenildi. Mutlu çift, Roma’daki düğünün ardından kutlama amacıyla yemek daveti verdi.

Pınar Deniz’den Şaşırtan Açıklama

Geçtiğimiz hafta gazeteciler ile bir araya gelen Pınar Deniz hamilelik iddialarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Gazetecilerin tarafından yöneltilen ‘’Hamile misiniz?’’ sorusuna yanıt veren Pınar Deniz, ‘’Hamile olsam bunu sizinle paylaşır mıyım? Kıpkırmızı oldum’’ ifadelerini kullanmıştı. Pınar Deniz, bir buçuk aylık hamile olduğu iddialarına ise yanıt vermekten kaçınarak ‘’Kısmetse bakalım’’ demişti. Pınar Deniz’in nikah töreninden sonra düzenlenen yemek programında alkol almadığı görüldü. Güzel oyuncunun alkol kullanmaması hamile olduğu yönündeki iddiaları güçlendirdi.

Güncel Haberleri