Narin cinayetinde Son Dakika amca, anne ve yengenin ahırda ilişkisi ortaya çıktı!

Diyarbakır Bağlar'da öldürülen ve 19 gün sonra bulunan Narin Güran cinayetinde amca, anne ve yengenin ahırda ilişkisi ortaya çıktı. İşte Narin'i ölüme götüren o yasak aşk iddiaları.

Tüm Türkiye'nin merakla beklediği Narin Güran cinayetinde yasak aşk iddiaları kuvvetlendi. Aile içindeki çarpık ilişki nedeniyle Narin'in ertesi gün aile tarafından öldürüldüğü iddiaları kuvvetlendi.

Narin'i kim öldürdü?

Tüm Türkiye Narin'i kim neden ve nasıl öldürüldüğünün cevabını arıyor. 21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün sonra çuval içerisinde cesedi bulunan Narin Güran soruşturmasında, dosyaya ciddi bir iddia girmişti. Narin'in katledilmesi iddialarında artık yasak aşk birinci sıraya girdi.

Amca, Anne ve Yenge ahırda basıldı!

Narin'in öldürülmesi üzerindenki en kuvvetli sernaryo, Amca, Anne ve Yengenin dahil olduğu ilişki olduğunun üzerine gidiliyor. Narin öldürülmeden bir gün önce, her şeyden habersiz geldiği evlerinin yanında amca, yenge ve annenin ilişkisine şahit oldu. Ertesi gün ise aile üyeleri küçük kızı öldürme planları yaptı ve 21 Ağustos günü Narin'in canına kıyıldı.

Cinayet yeri olarak yine ahır seçildi. Ahırda öldürülen Narin'in cesedi saklanması ve delillerin yok edilmesi süreci başladı. Tüm aile bazı roller üstlenerek, yalan ifadeler, elektrik kesintileri ve Narin'in arama süreci planlandı.

Nevzat Bahtiyar'ın ifadeleri ortaya çıkarıyor!

Narin'in cesedini dereye gömen Nevzat Bahtiyar, savcılığı verdiği ifadede amca Salim Güran'ın iki yasak ilişki nedeniyle cinayet işlendiği öne sürüldü. Salim Güran'ın hem Narin'in annesiyle hem yengesiyle ilişki yaşadığı düşündüren ise "Katil zanlısı amcanın Narin'in annesi ve kendi amcasının eşiyle ilişkisi olduğu mahallede konuşuluyordu." ifadeleri kullanıldı.

NARİN CİNAYETİNDE SON DAKİKA GELİŞMELER 17 EYLÜL 2024!

- Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan tutuklu Fuat Güran'ın eşi Hediye Güran ile Ş.K. ve İ.Ķ. adliyeye sevk edildi.

- Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren açıklamalarında da üzücü haberi duyurdu. "Üzülerek söylüyorum otopside Narin'in diş örneği alınamadı, dişleri dökülmüştü, deforme olmuştu." dedi.

Güncel Haberleri