MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU? MasterChef kim kazandı? 17 Eylül Salı MasterChef dokunulmazlığı kim, hangi takım aldı?

MasterChef yemek yarışması bu hafta nefes kesen dokunulmazlık oyunlarına ev sahipliği yaptı. Yarışmacılar, takımlarını koruma hedefiyle dokunulmazlık mücadelesine girdiler ve böylece şeflerin belirlediği esnaf lokantası yemeklerini mükemmel bir şekilde yapmak için kıyasıya yarıştılar. En iyi tabakları sunan takım, haftanın dokunulmazlık ödülünü kazandı. Bu durum merakla izleyicilerin aklında, "MasterChef dokunulmazlık oyununu hangi yarışmacı kazandı? MasterChef yarışmasının kazananı kim oldu?" gibi soruları

Hafta içi gerçekleşen yarışlarda takımlar belirlendi ve her iki takım da dokunulmazlık için rekabet etti. Şeflerimizin talimatlarına göre, yarışmacılar esnaf lokantası yemeklerini en iyi şekilde yapmak için tezgahın başına geçtiler. En lezzetli ve estetik tabakları sunan ekip dokunulmazlık ödülünü kazandı. Peki, MasterChef dokunulmazlık ödülünü kim kazandı? Ve MasterChef eleme adayları kimler oldu? İşte detaylar...

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Haftanın heyecanla beklenen ilk takım oyunu olan dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Bu kapsamda, şefler yarışmacılardan esnaf lokantası tarzı yemekler yapmalarını talep ettiler. En başarılı yemeği hazırlayan takım dokunulmazlık hakkını kazandı. Ancak kaybeden takım, kendi içinde ikinci aşama bireysel dokunulmazlık için mücadele verecek.

Esnaf lokantası temalı yemek yarışmasında yapılacak olan menü şu şekilde belirlendi:

1- Lezzetli ve sıcak mercimek çorbası

2- İçinde tereyağı bol olan patates püresi

3- Karalahana ve sarımsakla tat verilen taze fasulye

4- Et ve pirinçle dolma olan farklı bir köfte türü olan kadınbudu köfte

5- Gaziantep usulü kuzu kapama

6- Nohut ve baharatlarla lezzetlendirilmiş işkembe

7- Sıcak ve tam kıvamında iç pilavı

8- Et ve pirinçle hazırlanan etli biber dolması

9- Şerbetli ve tatlı severlerin favorisi kalburabastı

Mavi Takım Üyeleri

Alper (Kaptan)

Onur

Emre

Eda

Kerem

Şirin

Ezgi

Nigar

Muratcan

Nevzat

Kırmızı Takım Üyeleri

Erim (Kaptan)

Semih

Kaan

Zübeyde

Beyza

Yudum

Hakan

Ayşe

Bera

Akın

MASTERCHEF YARIŞMASINDA EN SON KİM ELENDİ?

En son yayınlanan bölümde ikinci etapta şef tabağını yeterince başarılı olamadığı için MasterChef yemek yarışmasına veda eden yarışmacı Beril oldu.

Güncel Haberleri