Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? 18 Eylül 2024 Kuruluş Osman 6. sezon ilk bölüm bu akşam var mı?

18 Eylül 2024 gelip çattı, peki Kuruluş Osman 6. sezonun ilk bölümü bu akşam mı başlıyor? Eğer yoksa, yeni sezonun başlama tarihi ne zaman olacak? Her şeyi merak ediyoruz ve dizi hakkında bilinmesi gereken her ayrıntıyı sizin için bir araya getiriyoruz!

Kuruluş Osman dizisinin yeni sezon başlama tarihi hala bir merak konusu olmaya devam ediyor. Osmanlı devletinin temel atma sürecini anlatan bu eşsiz dizi, başrolünü Burak Özçivit'in oynadığı bu muhteşem yapımın 6. sezon başlama tarihi hala belirsizliğini koruyor. Dolayısıyla, bu gecenin Kuruluş Osman ile dolu olup olmayacağını da merakla bekliyoruz.

Peki, bu akşam Kuruluş Osman bölümü yayınlanacak mı?

Maalesef, 6. sezonun ilk bölümünün bu akşam başlamayacağını belirtmek zorundayız. ATv'nin favori programlarından olan "Alan" programı, bu akşam saat 20.00'de Oktay Kaynarca'nın sunumuyla izleyicileriyle buluşacak. O yüzden, Kuruluş Osman bu akşam ekranlara gelmiyor.

Peki Kuruluş Osman'ın yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Kuruluş Osman'ın yeni sezonu için heyecanlı bir beklenti içerisindeyiz. Henüz net bir tarih açıklanmasa da, dizinin yeni sezon çekimlerinin başladığını ve son okuma provasının geçtiğimiz hafta gerçekleştiğini biliyoruz. Bu nedenle, 6. sezonun başlama tarihi çok yakında açıklanacak gibi görünüyor.

Kuruluş Osman Serinin Son Sezonunda Neler Yaşandı?

Kuruluş Osman serisinin son sezonunda neler yaşandı, hatırlayalım. Osman Bey, Konstantin'i hiç beklemediği bir anda alt ederek canını aldı. Osman Bey ve hanesi, karşılaştıkları zorlukların üstesinden başarıyla geldiler. Topraklarını daha da genişletme hedefinde olan Osman Bey'in gözüne Brusa ili kestirdi.

Osman Bey, durumu detaylıca inceledikten sonra Brusa için harekete geçme kararı aldı. Obada ise güzel bir telaş hakimdi, toy hazırlıkları yapıldı. Alaeddin Bey ve Gonca Hatun'un toyu düzenlendi. Her yerde şenlik havası eserken, Osman Bey herkesi Türk devleti için birleşmeye çağırdı.

Güncel Haberleri