Çağatay Ulusoy’dan rekor anlaşma! Yeni dizisiyle ekrana geri dönüyor…

Türkiye’nin en sevilen oyuncuları arasında yer alan Çağatay Ulusoy, Tims&B Productions ile rekor anlaşma imzaladı. Yıldız oyuncu yeni sezonda yer alacağı dizide bölüm başı 3.5 milyon TL kazanacak. Peki, Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi ne zaman yayınlanacak?

Ekranların sevilen oyuncusu Çağatay Ulusoy yeni dizisi ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sadece Türkiye’de değil, dünyanın farklı ülkelerinde de milyonlarca hayranı bulunan yakışıklı oyuncu yeni bir rekora imza attı. Çağatay Ulusoy, yeni dizisinin yapımcısı Tims&B Productions ile sözleşme imzaladı. Türkiye’deki dizi sektörünü çalkalayan anlaşmaya göre Çağatay Ulusoy bölüm başı 3 milyon 500 bin TL alacak.

Çağatay Ulusoy’a Rekor Teklif

Çağatay Ulusoy’a teklifte bulunan yapımcılar birbirleri ile yarış halinde bulunuyordu. Çağatay Ulusoy’un tercihi ise Tims&B Productions oldu. Muhteşem Yüzyıl dizisiyle adından söz ettiren Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın patronu olduğu Tims&B Productions, Çağatay Ulusoy’u ikna etmeyi başardı. Yurt dışına da satışı yapılacak dizi için cast çalışmalarının başladığı açıklandı.

Muhteşem Yüzyılı Geride Bırakacak

Tims&B Productions tarafından hazırlanan yeni dizi için rekor bütçe ayrıldı. Timur Savcı’nın yapımcılığını üstleneceği projenin Muhteşem Yüzyılı geride bırakması bekleniyor. Timur Savcı, Burak Sağyaşar ile ortak olduktan sonra 'Bir Zamanlar Çukurova’, ‘Söz’ ve ‘Teşkilat’ gibi dizilerin yapımcılığını üstlenmişti. Yeni sezonda ise ‘Siyah Kalp’ ve ‘Karadut’ dizilerinin yapımcılığını üstlenen firma adından söz ettirmeyi başardı. Tims&B Productions, Çağatay Ulusoy ile anlaşma imzaladıktan sonra çalışmalarına hız verdi.

Çağatay Ulusoy Dünyaya Açılacak

Tims&B Productions’un yeni dizisinde Çağatay Ulusoy başrolde yer alacak. Yakışıklı oyuncunun partnerinin kim olacağı ise henüz netlik kazanmadı. Yurt dışına satışı yapılacak olan dizide bugüne kadar işlenmemiş bir konunun ele alınacağı öğrenildi. Sürpriz projenin detayları ise netlik kazanmaya başladı. İstanbul’da gerçekleştirilecek çekimler için yapım ekibinin mekan araştırmasına başladığı açıklandı. Çağatay Ulusoy’un yeni dizisinin Ocak ayında yayın hayatına başlaması bekleniyor. Öte yandan yapım ekibinin diziyi Netflix, Amazon ve Disney Plus gibi platformlara satma ihtimali de bulunuyor.

Güncel Haberleri