Ziraat Mobil ile Ziraat Bankası Müşterisi Olun, 2.500 TL Bankkart Lira Kazanın!

Ziraat Mobil ile Ziraat Bankası Müşterisi Olun, 2.500 TL Bankkart Lira Kazanın!

Ziraat Bankası, dijital platformu Ziraat Mobil ile müşterilerine büyük fırsatlar sunmaya devam ediyor. 1 Eylül 2024 - 31 Ekim 2024 tarihleri arasında, Ziraat Mobil uygulaması üzerinden Ziraat Süper Şube müşterisi olanlara, 2.500 TL’ye varan Bankkart Lira hediye ediliyor. Üstelik, bu süreç tamamen uzaktan ve kolay bir şekilde tamamlanabiliyor.

Nasıl Ziraat Bankası Müşterisi Olabilirsiniz?

Ziraat Bankası'nın bu kampanyasından yararlanmak isteyenler için süreç oldukça basit. Ziraat Mobil uygulamasını indirerek “Müşterimiz Olun” butonuna tıklayan kullanıcılar, uzaktan müşteri olma adımlarını takip ederek kısa sürede Ziraat Bankası ailesine katılabilirler. Başvuru sırasında T.C. Kimlik Kartı ile yapılan biyometrik doğrulama sayesinde, işlemler hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilir.

Başvuru işlemleri tamamlandıktan sonra, Ziraat Bankası müşteri temsilcileri ile canlı ve görüntülü görüşme yapılır. Görüşme sonucunda Ziraat Mobil üzerinden müşteri olma süreci tamamlanır ve kullanıcılar Ziraat Süper Şube'nin sunduğu avantajlardan anında faydalanmaya başlayabilir.

Kampanya Detayları

Kampanyadan yararlanmak için öncelikle Ziraat Mobil üzerinden Ziraat Süper Şube müşterisi olunması gerekiyor. Ardından, Bankkart Kredi Kartı başvurusunun onaylanması şartıyla, Bankkart üye işyerlerinde 1.000 TL ve üzeri alışverişler yapılmalı. Her 1.000 TL alışveriş için 250 TL Bankkart Lira kazanılırken, toplamda 2.500 TL’ye kadar hediye Bankkart Lira fırsatı sunuluyor.

Kampanya Koşulları

Kampanyaya katılmak için alışveriş yapılmadan önce Bankkart Mobil üzerinden katılım sağlanması gerekiyor. Kampanya, Bankkart üye işyerlerinde yapılan alışverişlerde geçerli olup, aynı gün aynı iş yerinden yapılan işlemlerden sadece ilki dikkate alınacaktır. İptal edilen işlemler kampanya dışı bırakılacak, kazanılan Bankkart Liralar geri alınacaktır.

Kampanyaya yalnızca asıl kart sahipleri katılabiliyor, ancak ek kart ve sanal kartlarla yapılan harcamalar da ana kartın kampanya kapsamındaki harcamalarına dahil ediliyor.

Ziraat Süper Şube’nin Avantajları

Ziraat Süper Şube müşterileri, kart aidatı ödemezken, kredi kartı işlemlerinde 4 taksite kadar ücretsiz taksitlendirme imkanına sahip oluyor. Ayrıca internet ve mobil bankacılık üzerinden yapılan havale ve EFT işlemleri masrafsız veya %50 indirimli gerçekleştirilebiliyor. ATM’lerden para çekme limitleri de %50 artırılıyor.

Bunun yanı sıra, Ziraat Süper Şube müşterileri yeni vadeli TL mevduat hesapları açarken +%2 faiz oranı avantajı elde edebiliyor. Ayrıca, Ziraat Yatırım'da açılacak yeni hesaplar için indirimli komisyon oranları uygulanıyor.

Ziraat Bankası, dijital dünyaya uyum sağlayarak müşterilerine daha fazla kolaylık ve fırsat sunuyor. Ziraat Mobil uygulaması sayesinde, hem hızlı bir şekilde Ziraat Bankası müşterisi olabilir hem de Bankkart Lira kampanyasından faydalanabilirsiniz. Bu avantajlar sayesinde, Ziraat Bankası'nın sunduğu dijital hizmetler ve avantajlardan yararlanmak şimdi daha cazip ve kolay!

Ekonomi Haberleri