Migros’tan şok indirim: Kırmızı et fiyatları düştü!

Türkiye’nin en çok tercih edilen market zinciri Migros kırmızı et severleri memnun edecek indirim kampanyası başlattı. Migros kırmızı et indirimi dana kıymadan kuzu kaburgaya kadar çok sayıda et ürününe yansıdı. İşte kırmızı et indirimli fiyatları…

Türkiye’nin dört bir yanında binlerce şubesi bulunan Migros indirim kampanyaları düzenlemeye devam ediyor. Gıda enflasyon oranlarının yükselmesinden dolayı fiyatlardaki fahiş artış vatandaşların indirim kampanyalarını yakından takip etmesine neden oluyor. Dönemsel olarak belirli ürünlerde indirim kampanyaları düzenleyen Migros, son olarak kırmızı et indirimini duyurdu. Migros marketlerinde ve Migros sanat markette geçerli olan kırmızı et ürünlerindeki indirim vatandaşın uygun fiyatlarda alışveriş yapmasını sağlayacak.

Migros Et Ürünleri İndirimi

Migros market zincirinin tüm şubelerinde ve sanal alışveriş platformunda geçerli olan et ürünlerindeki indirim bir hafta boyunca devam edecek. Migros’un et ürünlerindeki indirimine göre et ürünlerinin fiyatları şu şekilde:

Dana Antrikot: 899,95 TL/kg

Dana Kuzu Kıymalık: 419,95 TL/kg

Dana But Sotelik: 619,95 TL/kg

Dana Kıymalık: 419,95 TL/kg

Dana Kıymalık Yöresel: 469,95 TL/kg

Dana Gerdan: 459,95 TL/kg

Dana Döş Rulo: 419,95 TL/kg

Kuzu Kaburga: 429,95 TL/kg

Kuzu Külbastı: 735,95 TL/kg

Migros İndirim Kampanyası Koşulları

Migros indirim kampanyalarından yararlanmak isteyen vatandaşların Migros Monet Kart veya Migros Money Club Kart sahibi olması gerekiyor. Money Kart sahibi olmayan vatandaşlar ise Migros şubelerinden satın alabiliyor. Migros Money Kart kullanıcıları harcadıkları kadar hediye puan kazanma imkanı da yakılıyor. Migros’ta her hafta farklı bir ürün grubunda indirim kampanyaları düzenleniyor. Migros indirim kampanyaları Sanal Market'te geçerli oluyor. Migros Sanal Market üzerinden yapılan alışverişlerde müşterilere özel indirim seçenekleri de sunuluyor. Örneğin çocuk bezi veya maması gibi belirli bir ürün grubunu düzenli olarak satın alan müşteriye ekstra indirim fırsatı veriliyor.

Ekonomi Haberleri