İş Bankası’ndan kaçırılmayacak fırsat: 7.500 TL Maxipuan hediye ediliyor!

İş Bankası müşterilerine özel yeni kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. 30 Eylül’de sona erecek olan kampanya kapsamında 7.500 TL maxipuan hediye kazanma fırsatı sunuluyor. İş Bankası ‘’harcadıkça kazan’’ kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İşte detaylar

İş Bankası müşterilerine özel hazırladığı cazip kampanyaları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Türkiye’nin en köklü ve güvenilir bankaları arasında yer alan İş Bankası’nın Eylül ayı özel kampanyası ‘’harcadıkça kazan’’ oldu. İş Bankası’nın mevcut müşterilerinin yanı sıra yeni müşterilerinin de yararlanabileceği kampanya 30 Eylül tarihinde sona erecek. İş Bankası’nın yeni kampanyasında müşteriler harcadıkları paraya göre maxipuan kazanma fırsatı yakalıyor. İş Bankası müşterilerine 7 bin 500 TL’ye kadar maxipuan kazanma imkanı sunuyor.

İş Bankası’ndan Fırsatlarla Dolu Kampanya

İş Bankası’nın müşterilerine özel hazırladığı harcadıkça kazan kampanyası 3 Eylül tarihinde başladı. İş Bankası’nın mobil uygulaması İşCep üzerinden kampanyaya katılım sağlanabiliyor. 30 Eylül’de sona erecek olan kampanya müşterilerin belirli miktarlarda alışveriş yapmaları sonucu hediye maxipuan kazanmasını sağlıyor. Otel konaklamadan giyim alışverişine kadar farklı sektörlerde harcama yapan müşteriler para puan kazanabiliyor.

İş Bankası Maxipuan Kampanyası

İş Bankası’nın 30 Eylül’de sona erecek olan maxipuan kampanyasından yararlanmak isteyen müşterilerin İşCep uygulaması üzerinden başvuru yapması gerekiyor. İş Bankası’nın harcadıkça kazan kampanyası sadece maxipuan ile sınırlı kalmıyor. İş Bankası ile anlaşmalı şirketlerden yapılan alışverişlerde müşterilerin ekstra indirim alması sağlanıyor. Kampanya kapsamında en fazla 7 bin 500 TL’lik maxipuan veriliyor. Harcama miktarlarına göre kazanılan maxipuanlar şu şekilde:

35.000 - 49.999 TL arasında alışveriş yapanlar 2 bin 500 TL Maxipuan,

50.000 - 99.999 TL arasında alışveriş yapanlar 5 bin TL Maxipuan,

100.000 TL ve üzeri alışverişlerde ise 7bin 500 TL Maxipuan kazanma fırsatı yakalıyor.

Ekonomi Haberleri