Garanti Bankası Faizsiz 45 bin TL İhtiyaç Kredisi kampanyası

Garanti Bankası 45 bin TL Faizsiz ihtiyaç kredisi veriyor. Garanti Bankası 45 bin TL Faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyası çok sevildi.

Garanti bankası 45.000 TL Faizsiz kredi kampanyası rekor kırıyor. En çok kullanılan bankalar arasında yer alan Garanti Bankası, 45 bin TL Faizsiz kredi kullandırıyor.

Tüm Türkiye'nin şu sıralar en çok ihtiyacı olan FAİZSİZ kredi kampanyası rekor kırıyor. Garanti Bankası yeni duyurduğu Kredi kampanyası kısa sürede ses getirdi. İşte Garanti Bankası 45 bin TL FAİZSİZ Kredi kampanyası detayları.

Garanti BBVA Fazizsiz 45000 TL kredi detayları!

Garanti BBVA, faizsiz 45 bin TL kredi detaylarını açıkladı. Garanti BBVA Mobil'den ilk kez müşteri olanlara faizsiz 45 bin TL veriyor. Garanti Bankası yaptığı duyuruda, %0 faizli 20.000 TL İhtiyaç Kredisi ve %0 faizli 25.000 TL taksitli nakit avans veriyor.

Garanti Bankası şubeye gitmeden vereceği yeni kredisi için mobilden garanti veya mobil uygulama üzerinden kayıt olarak faizsiz 45 bin TL kampanyasından faydalanabilirsiniz.

Garanti Bankası 45 bin TL Faizsiz kredi haricinde, 2000 TL yakın nakit iade fırsatı sağlıyor. Garanti Bankasına üye olup kredi kartı başvurusu yapanlara, 2000 TL'ye varan iade imkanı sağlıyor.

Ekonomi Haberleri