Banka kartı olanlara duyuru yapıldı... ÖZEL ödeme olarak 50.000 TL net hesaba yatacak!

Emekli ve sigortalı çalışanlara müjdeli haber geldi. 50 bin TL kredi ödemesi geldi!

Banka kartı olanlar için son dakika haber geldi. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda Denizbank tarafından sizlere destek verilecek. Banka kartınız üzerinden başvurunuzu yaparak alabileceksiniz. Denizbank yaptığı bu kredi kampanyası ile banka kredi politikalarına uygun olanlar için destek vereceğini açıkladı. Başvuru yapacak olan kişiler kredi puanı uygun olması gerekiyor. Bu şartlara uygun olanlar destek için bu bankadan hemen işlem yapacaklardır.

DENİZBANK KREDİ KAMPANYASI

Denizbank kredi kampanyası başladı ve banka hesabı olanlara öncelik verileceği açıklandı. Denizbank son zamanlarda yaptığı kredi kampanyaları ile gündem olmaya devam ediyor. Başvuru yapacak olan kişiler başvuru şartlarına uygun olması durumunda hemen ödeme alacaklardır. Acil para ihtiyacınızın olması durumunda DENİZBANK sizlere DENİZ MOBİL uygulamasından destek vermektedir.

DENİZBANK SMS KREDİ

50.000 TL kredi için Denizbank SMS kredi kampanyası gündem oldu. SMS ile kredi başvurusu Kredim TC kimlik ve Doğum Tarihi yazarak 3280 numarasına mesaj atabilirsiniz. Bu şekilde kredi başvurusu yapıldığı zaman kredi notunuz değerlendirilecek ve bu krediyi hemen kullanabileceksiniz. 50 bin TL kredi aldığınızda 36 ay vadeye kadar uzun vadelerle geri ödemesini yapabilirsiniz.

KREDİ NOTU KAÇ OLMALI?

Kredi notu kredi alacak kişiler için olmazsa olmaz... Başvuru yapacak olan kişiler, 1400 ve üzerinde kredi notu olması ve son 2 ay gecikmesi olmaması gerekiyor. Bu şartlara uygun olanlar Denizbank'tan sadece 50 bin TL kredi değil daha yüksek limitlerde de kredi kullanabilirler.

Ekonomi Haberleri