Seçim sonrası Başkan Pekyatırmacı'dan birim müdürleriyle ilk istişare!

Seçim sonrası Başkan Pekyatırmacı'dan birim müdürleriyle ilk istişare!
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, seçim sonrası yeni çalışma gününe ilişkin belediye başkan yardımcıları ile birlikte birim başkanlarıyla istişare toplantısı yaptı. Başkan Pekyatırmacı, toplantıda "Selçuklularımız için daha çok çalışacağız" diye konuştu

31 Mart yerel seçimlerini geride bırakan Türkiye'nin Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, ilçe seçim yarışını birincilikle tamamladı ve 5 yıllık yeni hizmet süresi için halktan vize aldı. Seçimin ardından ilk kez teşekkür mesajını paylaşan Başkan Pekyatırmacı, yeni çalışma gününde belediye yetkilileriyle toplantı gerçekleştirirken belediye başkan yardımcılarının da katıldığı toplantıda tebrikleri aldı.

“SELÇUKLUMUZ İÇİN DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIZ”

Seçim sonrası Başkan Pekyatırmacı'dan, birim müdürleriyle ilk istişare

31 Mart seçimini sorunsuz bir şekilde tamamladıklarını belirten Başkan Ahmet Pekyatırmacı, "Seçim sonuçlarının ülkemize ve aynı zamanda şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Konya'da başarılı bir seçim kampanyası yürüttük ve başarıyla oy kullandık. Tekrar ülkemize hizmet etmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Artık yeni döneminin başlangıcındayız. Selçuklu'da geçtiğimiz 5 yılda sizlerin özverili çalışmaları sayesinde güzel hizmetlere imza attık. Yeni dönem içerisinde birlik ve beraberlikle şehrimize ve mahallelerimize değer katan projeleri hayata geçirme çalışmalarının gayretinde olacağız. Selçuklu ve gerçekleştireceğimiz hayaller için daha yapacak çok işimiz var. Tüm bunları şehircilik ilkelerine ortak akıl ve takım ruhuyla yön vererek başarmak istiyoruz. Selçuklu, dün olduğu gibi bugün ve yarın da yaptığı çalışmalarla takdir edilen, çalışmaları ve hizmetleri ile rnek alınan bir mahalle olacaktır. İnşallah bu sefer daha çok çalışacağız ve hep beraber daha çok emek vererek Selçuklularımıza değer katacağız. Bu vesileyle yeni dönemin hepimize güzel şeyler getirmesini temenni ediyorum ve çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum" şeklinde konuştu.