Konyalılar, Başkan Altay ile 5 yıl daha birlikte yürüyecek!

Konyalılar, Başkan Altay ile 5 yıl daha birlikte yürüyecek!
Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 31 Mart'ta yapılan yerel yönetim genel seçiminin ardından bir açıklama yaptı. Başkan Altay, bütün Konyalılara gördükleri sevgi, şefkat ve destekten dolayı kendilerine teşekkürlerini iletti.

Konya'nın Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yerel seçim sonuşlarının açıklanmasının ardından bir konuşma yaptı. Başkan Altay, 31 Mart seçim sonuçlarının güzel şeyler getirmesini dileyerek, şunları söyledi:

“59 gün süren bir maraton sonunda gerçekleşti. Bu maratonda çok emek verdik. 56 ilçeyi ziyaret ettik. 13.371 km yol kat ettik. 34 açılış ve büyük açılış programı gerçekleştirdik. Nereye gitsek Konyalılardan sevgi, muhabbet ve destek gördük. Bu vesileyle seçim sürecinde desteklerini esirgemeyen tüm Konyalılara teşekkür etmek istiyorum. Bu çalışmalarda bizlerle birlikte çalışan başta AK Parti ve MHP'nin değerli il başkanları olmak üzere teşkilatımızın tüm mensuplarına tüm Konyalılar adına teşekkürlerimi iletiyorum. Değerli milletvekillerimize de teşekkür ediyorum. Aslında Konya'nın 42.000 km'si içindeki 31 ilçede bizimle çalıştılar. Kendilerine kişisel olarak teşekkür etmek istiyorum."

KONYA'YI YENİDEN YÖNETMEK İÇİN BİZE EKSTRA 5 YILLIK RUHSAT VERİLDİ”

Konyalılar, Başkan Altay ile 5 yıl daha birlikte yürüyecek

Başkan Altay konuşmasına şu ifadelerle devam etti:

“Sonucun şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Artık yeni bir hikaye yazmanın zamanı geldi. Konya halkı bize, büyükşehir kentimizde ve ilçelerimizde yeniden Konya'yı yönetmemiz için beş yıllık bir lisans daha verdi. Yarından itibaren Konya'yı daha iyi bir geleceğe hazırlamak için çaba göstereceğiz. 31 ilçemizin seçilmiş belediye başkanları, meclis üyeleri ve başkanlarıyla bugüne kadar olduğu şekilde tüm çalışmalarımızın temeli olan anlayışla uyum içinde hizmet etmeye devam edeceğiz. Umarım gelecekte Konya, daha da güzel bir şehir olur. İnanıyorum. Bu vesileyle bize destek veren, oy veren, sandığa giden tüm Konya halkına teşekkürlerimi iletiyorum. Bu güvene layık olmak için 5 yıl bu kutlu şehre hizmet etmek için gece gündüz çalışacağız, çabalayacağız, gayret göstereceğiz. Konya'da seçim barışçıl bir ortamda ve demokrasi kutlaması olarak gerçekleşti. Bugün, yarından itibaren, umarım misyonumuzun başında, Konya'ya hizmet ederek yeni bir yolculuğa başlıyoruz. Allah yardımcımız olsun, Allah bizi Konya halkına utandırmasın. Başta merkez ilçe belediye başkanlarımız ve tüm seçilmiş dostlarımız olmak üzere bütün belediye başkanlarımıza, Konya için beraber çalışmayı sabırsızlıkla beklediğimizi ifade etmek istiyorum.”