Ziraat Bankası’ndan yeni müşterilere özel kredi kampanyası: Hızlı nakit desteği…

Ziraat Bankası’ndan yeni müşterilere özel kredi kampanyası: Hızlı nakit desteği…
Ziraat Bankası tarafından müşterilerine özel kredi kampanyası düzenlendi. Nakit ihtiyaçları karşılamak isteyen müşterilerin başvurular alınmaya başladı. Peki, Ziraat Bankası kredi kampanyasına nasıl başvuru yapılır? En yüksek kredi miktarı ne kadar?

Türkiye’nin en köklü bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası müşterilerine özel kredi kampanyaları düzenlemeye devam ediyor. Düşük faiz oranları ile nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen müşterilere hızlı kredi imkanı sunuluyor. Ziraat Bankası müşteri portföyünü genişletmek için kredi kampanyasına yeni müşterileri de dahil etti. İlk kez Ziraat Bankası müşterisi olacak vatandaşlara daha cazip kredi teklifleri sunuluyor.

18.000 Bin TL’ye Kadar Hızlı Kredi

Yaz aylarında Garanti, Akbank, Yapı Kredi ve Finansbank tarafından farklı miktarlarda sıfır faizli kredi kampanyaları düzenlenmişti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sıfır faizli kredi kampanyalarının yeni dönemde de devam edeceğinin sinyali verildi. Ziraat Bankası da kredi kampanyalarına yenisini ekleyerek müşterilerine tüketici kredisi vereceğini açıkladı. Ziraat Bankası’nın tüketici kredisinde en yüksek miktar 18 bin TL olarak duyuruldu. Başvuru işlemleri içinse Ziraat Bankası mobil uygulamasının kullanılabileceği açıklandı. Müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik hazırlanan kredi kampanyasına yeni müşterilerde katılabilecek. Ayrıca, kredi başvurularında sigortalı çalışan veya emekli olma şartı aranmayacak.

Ziraat Bankası Kredi Başvuru Süreci

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre hızlı kredi kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar şubeler veya mobil bankacılık hizmetleri üzerinden başvuruda bulunabilecek. Bireysel olarak başvuru yapılabileceği gibi küçük ve orta seviye işletmelerin başvuruları da alınacak. İlk kez Ziraat Bankası müşterisi olacak olan vatandaşların mobil bankacılık hizmetini kullanması gerekiyor. Ziraat Bankası mobil uygulamasını akıllı telefonunuza indirerek işlemlere başlayabilirsiniz. Kredi başvurusunun onaylanması halinde 18 bin TL nakit desteği sağlanıyor. Kredi geri ödemeleri ise müşterinin tercihine göre 6 ila 12 ay vade seçeneğiyle sunuluyor.