Yapı Kredi'den Müşterilerine 1.000 TL Para İadesi Kampanyası!

Yapı Kredi'den Müşterilerine 1.000 TL Para İadesi Kampanyası!
Yapı Kredi'den Müşterilerine 1.000 TL Para İadesi Kampanyası!

Milyonlarca müşterisi bulunan Yapı Kredi, düzenlediği kampanyalarla avantajlar sunmaya devam ediyor. Banka, son olarak müşterilerine 1.000 TL para iadesi yapacağını açıkladı. Yapı Kredi Mobil uygulaması üzerinden yeni müşteri olanlar, kredi kartı başvurusu yaparak uçak bileti alırsa, biletin bedelinin 1.000 TL’sini iade olarak alabilecek.

Kampanya, 31 Ekim’e kadar geçerli ve "YKUCAK1000" kampanya kodunu kullanarak Yapı Kredi’ye ilk kez müşteri olan kişiler bu fırsattan yararlanabiliyor. Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirip, "Yapı Kredi Müşterisi Ol" adımından ilerleyerek müşteri olma sürecini tamamlayanlar, bu kampanyadan faydalanabilir.

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin, müşteri olduktan sonra bireysel kredi kartı başvurusu yapmaları gerekiyor. Başvuru onaylandığında ve kart kullanıma açıldığında, yeni müşteriler 1.000 TL para iadesinden yararlanabilecek. Ayrıca, uçak biletinin Yapı Kredi kredi kartıyla alındıktan sonraki bir gün içinde alınması şartı bulunuyor. Müşteri adımında kampanya kodunun girilmesi gerektiği de unutulmamalı. Bu fırsat, Yapı Kredi'nin yeni müşterilere sunduğu cazip bir avantaj olarak dikkat çekiyor.