FAİZSİZ KEFİLSİZ 10-30 Bin TL Arasında Nakit Ödeme Olacak ve ANINDA Onay Alacaksınız! Bugün Akşam Açıklandı!

FAİZSİZ KEFİLSİZ 10-30 Bin TL Arasında Nakit Ödeme Olacak ve ANINDA Onay Alacaksınız! Bugün Akşam Açıklandı!
Faizsiz ve kefilsiz kredi almak isteyenlere müjdeli haber geldi. İşte detaylar...

Faizsiz ve kefilsiz krediler son zamanlarda tercih edilen kredi türleri olarak bilinmektedir. Sizlerde 10-30 bin TL arasında nakit almak istiyorsanız 30 Eylül tarihine kadar sıfır faizli olarak duyuru yapan bankalar üzerinden hemen kredi kullanabilirsiniz. Faizsiz kredi almak için başvuru şartları da bulunmaktadır. Kredi notu ve kredi sicili uygun olan herkes hemen ödeme alabilecektir.

FAİZSİZ KREDİ VEREN BANKALAR HANGİLERİ?

Faiz olmadan kredi almak istiyorsanız, Türkiye'de bulunan katılım bankaları üzerinden bankacılık işlemleri ve kredi işlemleri yapabilirsiniz. Faizsiz olarak verilen bu kredilerde kar payı oranı ile sizlere destek verilecektir. Ziraat Katılım Bankası ve Vakıf Katılım Bankası tarafından düşük kar payı oranları ile istediğiniz krediyi kullanabilirsiniz.

Kredi almak için bu iki banka üzerinden işlem yapacak olan kişilerin kredi notu yüksek olması ve gelir durumu düzenli olması gerekiyor. İlk defa bir iş yerinde çalışıyorsanız maalesef yeni sigorta girişinizin olmasından dolayı kredi alamazsınız. 18 yaş üzeri ve TC vatandaşları bu kredilerden yararlanacaklardır.

BAŞVURU

Ziraat Katılım Bankası ve Vakıf Katılım Bankası ile birlikte 30 bin TL'ye kadar kefilsiz olarak kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, banka şubelerine giderek kimlikle ve gelir belgeniz ile kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. Bu bankalarda sizlere özel kampanyalar ile hem ihtiyaç kredisi hem de taşıt ve konut kredileri sıfır faizli olarak verilecektir.