Denizbank'tan Yeni ve DEV Kredi Hamlesi Gündem Oldu, 200.000 TL'ye Kadar Acil Para İsteyen Belgesiz Alacak!

Denizbank'tan Yeni ve DEV Kredi Hamlesi Gündem Oldu, 200.000 TL'ye Kadar Acil Para İsteyen Belgesiz Alacak!
Denizbank tarafından başlatılan yeni kampanya gündem oldu! 200.000 TL kredi başladı!

Denizbank yeni bir kredi kampanyası SON DAKİKA olarak duyurdu. Bu yeni ve özel kredi kampanyası 200.000 TL'ye kadar ödenecek. Başvuru yapan kişilerin kredi notuna göre faiz oranlarından yararlanacağı kredilerde 200.000 tL kredi için 12 ay vadeye kadar ödeme tablosu oluşturacaksınız. Denizbank ihtiyaç kredisi kampanyası için bankanın müşterisi olma şartı da yok. Kredi notunuz uygunsa hemen başvuru yapabilirsiniz.

Son dönemlerde yaşanan ekonomik kriz sebebiyle, nakit para ihtiyacı olan herkes bankalara hücum etti. Bankaların yaptığı kredi kampanyaları da tam vatandaşlara göre. 200.000 TL'ye kadar kredi alacak kişiler bankanın şartlarına uygunsa hemen kredi alabilecek. İsteyen vatandaşlar ise SMS atarak da kredi kullanacaktır...

KREDİ ŞARTLARI NEDİR?

Denizbank'ın yaptığı bu yeni kredi kampanyasına katılmak için bazı şartlara uygun olmanız isteniyor. Denizbank hesabınızın olması durumunda bu durumu mobil uygulamadan sorgulayabilirsiniz. Denizbank ihtiyaç kredisi almak için kredi notunuzun 1200 ve üzerinde olması şarttır. TC vatandaşı olup 18 yaş üzerinde olan ve geliri olan herkes başvuru yapabilir.

SMS İLE BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ

200.000 TL kredi için en sağlıklı başvuru yöntemi banka şubeleri üzerinden. En yakın banka şubesine giderek kredi başvurusu yapabilirsiniz. Ama eğer zamanınız yoksa cep telefonunuz üzerinden başvuru yapma imkanınız vardır. SMS ile kredi için KREDİM TC KİMLİK Doğum Tarihi yazarak bu mesajı 3280 numarasına mesaj atabilir ve kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. Ayrıca bankanın resmi internet sitesi üzerinden de kredi alabilirsiniz.