16 Milyon 333 Bin EMEKLİ İçin, Banka Hesabı Olması ile (Ek Ödeme Olarak) 7800 TL Verilecek

16 Milyon 333 Bin EMEKLİ İçin, Banka Hesabı Olması ile (Ek Ödeme Olarak) 7800 TL Verilecek
Emekliler için son dakika haberi geldi! Başvuru yapacak emeklilere 7800 TL nakit avans ödemeleri olacağı açıklandı.

Maaş alan emekliler için yapılan yeni duyuru ile birlikte, Nakit ihtiyacı olan ve hemen aynı gün içinde kredi almak isteyenlere, kendi banka hesabına yatacak 7 bin 800 TL ödeme verileceği açıklandı.

Bankadan yapılan açıklama sonrasında, Eğer ki emekli maaşlarınızı Ziraat Bankası veya Halkbank üzerinden alıyorsanız, başvurunuzu yaparak 7 bin 800 TL ödeme alabileceksiniz.

7800 TL NAKİT KREDİ BAŞVURUSU

Ziraat Bankası ve Halkbank emekli maaşlarını alan kişiler 36 ay vadeye kadar ve ilk taksit ödemelerinde 3 ay ertelemeli olacak şekilde, Bu yeni nakit kredi kampanyasından faydalanacak ve ihtiyaç kredisi kullanacaktır. Eğer daha yüksek limitli kredi almak istiyorsanız da banka sizlere bu konu hakkında destek vermektedir.

7800 TL nakit avans aldığınızda veya 7800 TL düşük limitli kredi başvurusu yaptığınızda banka sizlere hemen sonuç veriyor ve düşük faizlerle geri ödeme yapma imkânı sağlıyor.

Sizlerde bu iki bankadan emekli maaşlarını alırsanız, başvurunuzu hemen yapacak ve nakit kredileri hemen hesaba atacaksınız. 36 ay vadeye kadar 3 ay ertelemeli olarak bu krediler hesaplarda olacaktır.